Vruće ideje za još vrelije dane... i noći!

06/06/2018

Užarite atmosferu u spavaćoj sobi, i ostalim prostorijama u stanu...

1. Kuhinja je uvijek prepuna iznenađenja – nabavite četkicu za razmazivanje umaka po kolačima, ali onu sa silikonskim vlaknima, pa neka se njome poigra po vašim bradavicama i klitorisu.

2. Dajte mu kockicu leda da je drži na vašoj bradavici sve dok ga ne počnete moliti da je makne. A potom neka vašu nabreklu ledenu bradavicu nježno obuhvati svojim toplim usnama.

3. Prije nego što izađete iz kuće, neka na vašim gaćicama napiše “Goranovo (ili kako mu je već ime) vlasništvo”. Cjelodnevni podsjetnik da je on vaš “gazda” lagano je nastrano i nadasve zabavno.

4. Kako god vas obrađivao i zadovoljavao, neka stane kad shvati da ste blizu orgazma. Ruke vam treba pridržati da se ne biste sami doveli do vrhunca i pustiti vas da ga molite da nastavi gdje je stao.

5. Neka vas polegne na tkaninu koja je grubljeg tkanja ili od domaće vune – njezina grubost na vašoj koži izazvat će buđenje svakog i najmanjeg živca, čineći vas hiperosjetljivom na svaki njegov dodir.

6. Neka od kravate napravi omču i njome vas stegne. Kravata je dovoljno nježna da ne ostavi trag na vašem vratu, ali za svaki slučaj držite škare pri ruci.

7. Nabavite si mali vibrator s daljinskim upravljanjem, prije večere ga stavite u gaćice, a njemu dajte upravljač.

8. Recite mu da vašom najtanjom štiklom krene lagano niz vaše tijelo, od vrata preko grudi prema međunožju.

9. Dok stojite, neka vam ravnalom daje znak koliko trebate raširiti noge, lagano vas udarajući njime po unutarnjoj strani bedara.

10. Uzmite tanji, ali dovoljno dug ručnik, lagano ga možete namočiti pa ga iskoristite umjesto biča. Dopustite mu da vas udari njime – neka krene laganim udarcima pa, ovisno o vašim reakcijama, neka prilagođava intenzitet.

11. Recite mu da uhvati prednji donji rub vaše majice i zabaci vam je preko glave, skidajući je do pola vaših nadlaktica – time će vam onemogućiti da se branite rukama dok vas uzima kako želi.

12. Neka se električnom četkicom za zube poigra po vašem međunožju, bradavicama, po unutrašnjoj strani bedara... Neka ne prestaje ma koliko vas to škakljalo.

13. Svaka bradavica, i kod žena i kod muškaraca, ima različitu razinu osjetljivosti. Poigrajte se da odredite koja vam je osjetljivija, a koja može podnijeti višu razinu boli. Neka se počne igrati vašom lijevom bradavicom – milujući je, škakljajući, lagano stišćući, grickajući, sve dok mu ne kažete da treba prestati. Potom neka se prebaci na desnu, da vidite hoćete li dulje izdržati.

14. Uzmite njegov remen i omotajte ga oko svojih zapešća, a on neka ga pridržava dok se seksate.

15. Recite mu da čvrsto stisne vaše nabrekle bradavice, a možete koristiti i kvačice za veš ako nemaju jak stisak.

16. Pokorno mu recite: “Profesore, bila sam zločesta, zaslužujem nekoliko udaraca po stražnjici!”

17. Vi budite zatvorenik, a on perverzni zatvorski čuvar: uzmite dva para lisica iz seks-shopa pa si noge zavežite za krevet.

18.  Tijekom tuširanja dajte mu da vam obrije noge – djeluje kao da on radi po vašim naredbama, a ustvari ste vi izloženi njegovoj dobroj volji.

19. Lezite na krevet s čvrsto skupljenim nogama i izazovite ga da vam ih raširi.

20. Neka vam ruke ljepljivom trakom učvrsti za zid, a potom neka uđe u vas – bez obzira jeste li okrenuti prema njemu ili prema zidu.

21. Podučite ga čemu služi nazubljeni kotačić s drškom, koji inače koristite za rezanje tijesta – neka se njime poigra nježno ga rolajući oko vaše vagine.

22. Neka na ruke stavi rukavice za masažu ili one grublje za kupanje pa neka se poigra prstima po cijelom vašem tijelu.

23. Pomozite mu da vam prsa i tijelo omota u plastičnu foliju, a potom neka vas nadražuje preko nje – prigušeni dodir uzbudljiviji je od direktnoga, i to oboma.

24. Dobro operite nekoliko kovanica i stavite ih na sat vremena u zamrzivač. Neka vam vaginu namaže toplim lubrikantom, a potom na nju (samo s vanjske strane!) stavi nekoliko ohlađenih kovanica. Toplo + hladno = maksimalno napaljivo!

25. Recite mu da vas jače udari po stražnjici kad počnete svršavati. Tako napaljenoj intenzitet udaraca bit će jači nego inače, a mješavina zadovoljstva i boli ostavit će vas bez daha.

 

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj