Vrijeme je da se čuju i naše želje u seksu!

04/09/2017

Ovo su stvari koje redovito želimo, a najčeće se ne usudimo reći na glas...

Samo zato što nije „ne“, ne znači da je „da“. Ako nekome određena radnja stvara neugodu, tu se cijela priča zaustavlja. Naravno da o tome možete razgovarati kasnije, ali nemojte stvarati pritisak.

SLUŠAJTE svog partnera kad vam kažu što vole/mrze/žele/žele manje. Aktivno ih slušajte i učite na svojim greškama. Nemojte biti onaj frajer: (Ona: „Da, da, tako, nemoj prestati!“; On: *mijenja intenzitet i ubrzava*). Zašto? ZAAŠTO?!

Nemojte biti nestrpljivi. Drugim riječima, rečenica: „Koliko još?“, ili: „Jesi li ti uopće blizu?“, ne dolazi u obzir. Osim ako tražite rečenicu koja će vas, poput tipke „reset“ vratiti na početak, a možda i potpuno prekinuti sve što radite.

Zdravlje prije užitka. Seksualna higijena itekako postoji i itekako je važna. Drugim riječima, ne kombinirajte analno i vaginalno osim ako ste se zaželjeli neugodnih infekcija.

Dečki, budite obzirni i nakon seksa. Ne, ovog puta ne pričamo o dugim razgovorima o emocijama. Bit ćemo direktni – ne brišite svoj penis o njezine zavjese. Niti jastuk. Niti plišanog medvjedića!

Sve što u sebi ima riječ „analno“ zahtjeva upozorenje. Ne pokušavajte ispitati teren prstima ako to već niste učinili. Ne gurajte prste (niti nešto drugo) nigdje gdje niste sigurni imate li slobodan prolaz.

Potrudite se ne pokvariti trenutak. Kad je riječ o seksu, postoji i previše tihih ubojica libida. Nemojte biti jedan od njih. Kad vam ona kaže: „Nemoj prestati“, vi nemojte nastaviti s: „Hajde, hajde, de!“ Da, smiješno je, ali ne u trenutku kad očekujete orgazam.“


Photo credit: Profimedia

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj