Vrijeme je da nas frajeri pouče koju lekciju o ljubavi!

11/06/2019

Točnije, jedan posebni frajer...

Matthew Hussey, trener za međuljudske odnose, odlučio je ženama diljem svijeta udijeliti pokoji savjet o ljubavi. Evo što smo naučili!

Odvažite se pokrenuti lavinu. Bacite pogled na frajera do vas i recite: „Hej!“ Njemu će to biti dovoljna poruka. Njemu će to reći: „U redu je ako želiš razgovarati sa mnom.“ Razgovor će, zato, krenuti brzo nakon toga i prije nego se stignete snaći, u njegov ćete mobitel upisivati svoj broj. Prvi korak učinjen!

Saznajte što vas čini posebnom i zanimljivom i od toga počnite graditi nešto novo.Ovom ćete tehnikom učiniti nemoguće. Postat ćete osoba koja dvije potpuno nepovezive kvalitete savršeno zbližava i predstavlja u obliku svog jedinstvenog karaktera. Hussey tvrdi da je to muškarcima jednostavno neodoljivo.

Ni slučajno ne snižavajte očekivanja. Morate imati nevjerojatno visoke standarde čak i kad je najteže. Čak i kad vam se netko doista sviđa, nemojte snižavati ljestvicu. „Ne investirajte  u frajera na temelju toga koliko vam se sviđa – investirajte u frajera na temelju toga koliko on investira u vas.“

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj