Volite li obojicu istovremeno?

18/07/2017

Je li uopće moguće voljeti dvije različite osobe u isto vrijeme? I ako je, kako znati koja je ljubav ona prava?

Jednostavno, privlačnost između ljudi je biološko iskustvo. Može se dogoditi da, iako ste u dugoj i ozbiljnoj vezi, upoznate neku osobu na poslu koja utječe na vaše bujanje hormona. Ili možda jedno vrijeme izlazite sa raznim muškarcima i onda odjednom shvatite da vas dvije osobe jako privlače.

Kad između dvojice treba odabrati jednog muškarca javlja se osjećaj rastrganosti i to postaje jedno zbunjujuće iskustvo. Ipak gledajte to s vedrije strane i pretvorite ovaj odabir u pravu zabavu!

Nastavite istraživati i ispitivati njihove afinitete, kao i planove koje imaju sa vama. Otvorene veze nisu toliko prihvaćene u društvu, ali u ovom slučaju vam mogu jako pomoći. Pravila za otvorenu vezu vas mogu voditi ka otvorenom razgovoru, koji ne uključuje nikakve granice. Za one koji su više okrenuti tradicionalnim vezama i žele se ipak posvetiti samo jednoj osobi, imamo savjet.

Napravite popis prednosti i mana i budite iskreni prema sebi kada ga budete pisali. Obratite pažnju na ove stvari: Vi ste trenutno zapetljani u vrtlogu strasti i navali osjećaja, ali nesebična, čvrsta i jaka ljubav uvijek pobijedi na kraju. Razmislite o tome na ovaj način: Tko će sto posto biti s vama kad ste bolesni? Tko će vas voljeti bez obzira na sve što život donosi?

Photo credit: Profimedia

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj