'Volim te' je bolje čuti previše puta, nego premalo i još pokoji savjet za sve one koji žele da im ljubavna sreća potraje

27/02/2021

Ako i sami imate koju mudrost, slobodno ju podijelite s nama...

1. Budite spontani. S vremena na vrijeme učinite nešto novo. Izbjegavanje rutine u vezi je od krucijalne važnosti.

2. Budite uvijek iskreni jedno prema drugome! Kada vam laži postanu navika, upadate u začarani krug iz kojeg je teško pronaći izlaz.

3. Nemojte nikada potcijeniti važnost razgovora o običnim svakodnevnim stvarima. Razgovarajte s partnerom o tome kako je proveo dan.

4. Shvatite da su neke svađe upravo to - samo svađe i ne vodi svaka svađa do prekida. Prepirke i svađe su potpuno normalan sastavni dio svake veze.

5. Prihvatite činjenicu da uz vezu dolaze i obveze. Ako ništa drugo, onda ta da pristajete na kompromise. Ne može baš uvijek sve biti po vašem.

6. Ljubite se za sastanke i rastanke. Malene nježnosti svažit će vašu vezu iz dana u dan.

7. Iznenađujte jedno drugoga sitnicama za koje znate da vas vesele. Ponekad je dovoljan maleni znak pažnje koji će pokazati kako je netko mislio na vas.

8. Podijelite obveze u kućanstvu i budite spremni na ustupke kada je to potrebno.

9. Nemojte forsirati izlaske s drugim parovima ako parovi nisu međusobno prijatelji. Samo zato što ste u vezi, ne morate nužno imati identičan krug prijatelja.

10. Uvijek imajte vremena jedno za drugo.

11. Izbjegavajte svađe tijekom zajedničkih putovanja. Čak i ako nešto krene po zlu, tamo ste kako biste gradili lijepe uspomene.

12. Poštujte partnerovu obitelj jednako kao i svoju. Ne morate s njima biti najbolji na svijetu, ali održavajte bliske i korektne odnose.

13. 'Volim te' je bolje čuti previše puta, nego premalo.

14. Imajte razumijevanja za partnerove probleme, osjećaje, bolest ili jednostavno loše dane i budite mu potpora, kao i on vama.

15. Pazite da pređete granicu dobrog ukusa kada je u pitanju humor. On je vaš partner i trebali biste se jedno prema drugome odnositi s poštovanjem i uvažavanjem.

16. Poštujte dogovoreno vrijeme i nemojte kasniti.

17. Kada je potrebno, stanite u obranu svog partnera. Vaša će mu podrška značiti više od ičega.

18. Slobodno kreirajte vlastite planove, ali vodite računa da je vaš partner upoznat s njima.

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj