Vježbom do savršenstva: naučite uloviti zajednički orgazam!

23/11/2021

Volite li kada ste vi i vaš partner na vrhuncu u isto vrijeme, ali vam to ne polazi često za rukom, pročitajte savjete koje vam donosimo!

Zajednički orgazam oduvijek je smatran posebnim činom budući da istovremeno oslobađanje hormona dodatno produbljuje povezanost između partnera i budi strasti. No doći do vrhunca u isto vrijeme, mnogim parovima predstavlja problem.

Uglavnom je razlog tome taj što je ženama potrebno puno više vremena da dostignu vrhunac, nego što je to potrebno muškarcima. Kako biste stekli laganu prednost, okrenite predigru u svoju korist. Opredijelite se za bilo kakvu aktivnost koja podrazumijeva trljanje vašeg klitorisa kako biste se dodatno uzbudili. Stisnite noge i trljajte se uz njegovo tijelo, dodirujte se prstima ili upotrijebite vibrator.

Povremeno usporite njegov tempo i podražaje. Primjetite li da se približava vrhuncu, prijeđite na lagane i spore pokrete poput milovanja rukom ili lizanja vrha njegovog penisa. Mijenjanjem ritma i intenziteta pokreta ne samo da ćete odgoditi njegov orgazam, već ćete ga, kad do njega dođe, učiniti puno intenzivnijim.

Uživajte u pozama koje su idealne za postizanje zajedničkog orgazma, poput one u kojoj ste vi gore. Time ćete sporim, ali snažnim pokretima stimulirati svoju G-točku i klitoris imajući pritom kontrolu nad njegovim orgazmom. Također, gledanjem licem u lice jasno ćete čitati njegove signale koliko je blizu vrhunca. Ako opasno kaskate za njim, pauzirajte odnos i radite nešto drugo - jednostavno se ljubite ili senzualno masirajte dok se on malo ne primiri. Samo pazite da stvari pauzirate na vrijeme.

Poučite svog partnera Kegelovim vježbama jer one nisu samo za žene. Uputite ga da kada osjeti da se približava vrhuncu, izvede jednu sporu i dugu kontrakciju praćenu dubokim disanjem kako bi mu se smanjio nagon. Primjena istih vježbi kod vas će djelovati na način da ćete smanjiti vrijeme potrebno za orgazam jer će izvođenje vježbi za vrijeme seksa ubrzati protok krvi do vagine. Samo pazite da izvođenje vježbe dodatno ne stimulira vašeg partnera. Želite li prolongirati njegov orgazam, a približiti se vašem, Kegelove vježbe ne izvodite dok je u vama.

Nemojte se obeshrabriti ako vam zajednički orgazam ne uspije nakon prvih par puta. Nitko se nije naučen rodio, a kada su ove stvari u pitanju, do sinkroniziranog savršenstva ćete doći isključivo vježbom. Naučite čitati govor tijela vašeg partnera kako biste prilikom seksa točno znali kako se osjeća. I vježbajte, puno vježbajte! A kada dođete do zajedničkih orgazama, nastavite vježbati kako ne biste ispali iz forme!

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj