Vi i on: 1 na 1

31/07/2017

Kad god pričamo o prvim spojevima i pronalasku ljubavi, sve se svodi na nekoliko čarobnih pravila...

Prihvati svoju prtljagu. Svi ju imamo, a na prvom spoju ju najčešće skrivamo, no to i nije najpametnije. Nemoj se oraviti da nemaš prošlost, jer ćeš djelovati poprilično jednodimenzionalno. Ako tvoj bivši prirodno dođe u razgovor, nemoj izbjegavati temu nego ju odradi bez nelagode. Naravno, ovo ne znači da ćeš na spoju pričati samo o bivšem, ali shvaćaš što želimo reći.

Sebe treba staviti na prvo mjesto. "Ako previše pričaš o sebi na prvom spoju, to mu se nikako neće svidjeti" - savjet koji smo čule toliko puta da se često pretvaramo u uho koje samo sluša što naš potencijalni dečko ima za reći. Ako ne voliš samu sebe, zašto bi te on htio voljeti? Pričaj o sebi i budi ponosna na ono što jesi - neka se malo potrudi da te zadivi.
 
Budi glavna u prostoriji. Sramežljive djevojke možda bolje prolaze u romantičnim komedijama, ali u stvarnom životu više pažnje dobivaju žene koje nemaju pognutu glavu. Kada ulaziš u prostoriju, ponašaj se kao da točno znaš što želiš, čak i ako nemaš pojma. Muškarci ne mogu odoljeti ženi koja djeluje kao da ima sve pod kontrolom.
 
Budi žena, ali jaka žena. "Muškarci se boje jakih žena" - rečenica koju je svaka žena koja ima imalo samopouzdanja čula barem jednom. Staromodni savjeti kažu da se moramo pretvoriti u finu damicu koju muškarci imaju potrebu spasiti, ali nemoj se bojati pokazati svoju jaku stranu. Snažnih žena se ne boje muškarci, nego dječaci.
Photo credit: Profimedia

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj