Veza na daljinu zapravo je zabavnija i više seksi nego što mislite!

12/12/2017

Prije nego što date crveni karton nekome samo zato što ne živi u vašem gradu, pročitajte ove argumente i razmislite još jednom...

U svaki seks ulažete maksimum. Jer jako dobro znate da je pred vama svega par dana orgazama i želite te dane iskoristiti na najbolji mogući način.

I udaljenost ima svojih čari. Sekstanje, FaceTime seks, seks preko telefona... Sve to daje vam potpuno pravo da se iskreno nasmijete svakome tko se ruga vašem seksualnom životu. Jer vašem životu seksa definitivno ne nedostaje i vjerojatno je intenzivniji, raznolikiji i zabavniji od mnogih drugih veza.

Vikendi se svode na seks i jelo. Kada se ne seksate, jedete, a svaki trenutak u kojem ne jedete, provodite u krevetu. Postoje li uopće bolji vikend planovi?

Trenutak kada se ugledate nakon dugo vremena, praktički je trenutak zbog kojega je nastala riječ 'napaljen'. Tijekom udaljenosti ste toliko nedostajali jedno drugom da je jednostavno nemoguće da se zasitite seksa, poljubaca, dodira, pogleda... Ozbiljno razmišljate da ga prestanete dočekivati na kolodvoru jer je pravo mučenje kontrolirati se dok ne dođete do stana.

Seks na brzaka doveli ste do savršenstva. Što znači da kad god vas uhvati neutaživa želja za seksom, vi ćete znati kako se nositi sa situacijom. Jer kada on za 10 minuta mora krenuti prema aerodromu, vi itekako znate kako tih 10 minuta iskoristiti, na obostrano zadovoljstvo.

Vaš seks je magična kombinacija ljubavi, tuge, ljutnje i sreće u isto vrijeme. 'Volim te.', 'Želim te u sebi zauvijek.', 'Užasno si mi nedostajao.', 'Zašto ne živimo zajedno?', 'Užasno ćeš mi faliti...' Sve te emocije pomiješane zajedno čine recept za najstrastveniji seks koji možete zamisliti.

Vaša veza počiva na dobroj komunikaciji, a što vam itekako koristi u krevetu jer kada počnete govoriti što volite da radi vašem klitorisu, on vas doista sluša i nastavlja raditi ono što volite da radi vašem klitorisu.

Photo credit: Profimedia

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj