Veza na daljinu može uspjeti!

31/12/2015

Uz ove malene trikove vaša veza na daljinu neće nimalo zaostajati ni za kojom drugom...

1. Kada se nađete, neka se stvari odvijaju spontano. Provedite, ako želite, cijeli dan u krevetu. Ne morate imati isplaniranu svaku minutu.

2. Nemojte pretjerivati s porukama i luditi samo zato što vam se ne javlja svakih pola sata. Poštujte njegovo vrijeme i obveze.

3. Kada je sextanje u pitanju, zapamtite da ne možete pretjerati! Uvodite što više seksa, seksi poziva i seksi poruka u vezu, a kada se napokon vidite, uživajte u svemu onome što ste spomenuli u svojim vrućim dopisivanjima.

4. Komunicirajte redovito, o svemu. Razgovarajte o velikim događajima, ali i sitnicama koje su vam se tog dana dogodile. Upućenost u međusobne živote dodatno će vas zbližiti i ojačati povezanost.

5. Prigovaranja i svađe svodite na minimum. Možda je zapeo u prometu ili na poslu i nije stigao na Skype u dogovoreno vrijeme, no to nije razlog da odmah poludite. Imajte razumijevanja i vrijeme iskoristite na pozitivne stvari.

6. radite nešto zajedno iako ste fizički udaljeni. Podijelite trenutke, gledajte 'zajedno' film, kuhajte isto jelo i razgovarajte telefonom. A ako vam baš jako jako nedostaje, slobodno živite uz upaljen Skype i imat ćete osjećaj da je odmah tu pored vas.

7. Naučite uživati u svom slobodnom vremenu kada ste razdvojeni i radite sve ono za što ne biste imali vremena kada bi bio uz vas. Nemojte gubiti vrijeme sjedeći uz kompjuter očekujući njegov poziv ili poruku. Život bi vam trebao biti ispunjen i bez njega kakva god vaša veza bila.

8. Nemojte biti control freak. Imajte povjerenja i strpljenja, a ljubomorne ispade izbjegavajte u širokom luku. Naravno da ne možete biti sigurni je li se doista vratio kući kada je rekao i je li doista tamo gdje vi mislite, ali to je dvosmjerna ulica i iste brige sigurno muče i njega. Sve dok imate povjerenja jedno u drugo, nemate brige!


 


Photo credit: Profimedia

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj