Večernja škola oralnog seksa

31/07/2017

Priveli smo 8 frajera i postavili ih u ulogu profesora, za vaš i njegov užitak...

1. U redu je akciju započeti ručnim radom što će biti mnogo lakše i ugodnije ukoliko koristite neku vrstu lubrikanta. Ivo (34) umjesto kupovnih lubrikanata preporuča dobar stari potez iz porno filmova: „Da, pomalo je prostački, ali onako na dobar način – pljunite u dlan i neka vaša pljuvačka zamijeni lubrikant.“ U slučaju da vam se to ne čini kao najugodnije rješenje, kokosovo ulje preporuča se kao najbolji prirodni lubrikant. Što klizavije, to bolje!

2. „Volim kada djevojka skine majicu“, kaže David (30). „Kada osjetim njene bradavice kako prelaze preko moga tijela, još se više uzbudim, a imam i bolji pogled.“ Iako se vama vaše tijelo ne mora činiti previše uzbudljivo, iznenadili biste se koliko vas muškarci vole gledati. Ne bojte se skinuti i istovremeno se dodirivati – osim što ćete oboje uživati, pogled će dodatno izluditi vašeg partnera.

3. Komunikacija igra veliku ulogu kod zadovoljavanja partnera, ali nemojte misliti da je posao gotov u trenutku kad on kaže da je blizu. Kako bi maksimalno povećali užitak, maksimalno se potrudite – povećajte intenzitet i brzinu pred sam vrhunac. „Volim kada me djevojka zgrabi za stražnjicu i povuče bliže k sebi dok doživljavam orgazam“, objasnio je Vlado (29).

4. Monotonija u krevetu nikad nije dobar znak, tako ni kod oralnog seksa. „Mijenjajte poteze, od sisanja penisa, preko zanimacije s testisima pa do poigravanja sa samim vrhom“, kaže Marko (35): „Onda nastavite s klasičnim sisanjem pa se opet zaustavite – čisto radi izazova.“

5. Samo zato što ste se spustili dole, ne znači da ste nestali. Ako mislite da će mu vaš pogled stvarati neugodu, varate se – pogled direktno u oči s vremena na vrijeme vrlo je privlačan. „Totalno je uzbudljivo kada me fiksira pogledom“, kaže Saša (30).

6. Potpuno je normano da će se vaša usta i vilica s vremenom umoriti i to je potpuno normalno. Opustite se, napravite pauzu, dodirujte ga kako biste ga održavali uzbuđenog. „Ljubavni ugriz po unutrašnjosti bedra ili u predjelu prepona je nevjerojatna stvar“, kaže Petar (26). Naravno, povremeno korištenje ruke također je vrlo poželjno – posebno kada ga simultano ljubite po vratu i prsima.

7. „Ogromna erogena zona je korijen penisa, tamo gdje se susreće s unutrašnjosti bedara“, kaže Zoran (23). Tu je i perineum, točka između anusa i korijena penisa koja muškarcima pruža nevjerojatnu ugodu, a ukoliko ste oboje za, možete mu stimulirati i anus. Iako rijetko to spominju, većini muškaraca stimuliranje tih točaka pruža ugodu. Istražujte, povećavajte pritisak počevši od vrlo lagane masaže pa do snažnijeg pritiska i blage penetracije prstom. Budite obzirni prema njegovim željama i reakcijama i ponašajte se u skladu s njima.

8. Nema ničeg odbojnijeg od loše atmosfere – vaš entuzijazam čini ogromnu razliku, pa se nemojte ustručavati kod pokazivanja da vam se stvarno sviđa to što radite. Milan (28) otkriva: „Uzdahe nije samo lijepo čuti, već stvaraju i nježne vibracije koje dodatno stimuliraju.“

Photo credit: Profimedia

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj