Vaginalno rumenilo?

03/12/2015

Biste li ikada koristili vaginalno rumenilo? Da, dobro ste pročitali...

1. Vaginalne tetovaže. Želite li začiniti seksualni život ili barem podariti nešto sjaja svojoj vagini, razmislite o tetovaži. Ne morate biti radikalni i obilježiti se do kraja života, osim ako to ne želite, jer postoje i privremene tetovaže. I pritom ne mislimo na one što traju nekoliko tjedana i izgledaju poput pravih, iako ni one nisu loša ideja. Mislimo na specijalne privremene tetovaže osmišljene baš za vašu vaginu koje su izrađene od zlatnog papira nalik foliji. Traju do tjedan dana i jednostavno se uklanjaju, a budući da se svaka radi ručno, možete kreirati apsolutno sve što vam padne na pamet.

2. Vaginalni anti-age tretmani. Za anti-age tretmane lica već odavno znamo, no žene sve češće žele pomladiti i svoje vagine. Kombinacijom riječi vagina i facials (često korišten termin za anti-age tretmane lica, op.a.), tako je nastao pojam 'vagacials'. Vagina se prvotno 'pari' ljekovitim biljem, a zatim se usne nijansiraju u nešto tamniju nijansu kako bi stvorile iluziju mladenačkijeg izgleda vagine.

3. Vaginalno rumenilo. Da, i to postoji! Ako vaše usne nisu dovoljno ružičaste, ili su barem nedovoljno ružičaste po vašem ukusu, nabacite rumenila! A želite li nešto trajnije rješenje, potražite kremu za izbjeljivanje stidnih usana koja će vaše usne učiniti roskastijim i živahnijim.

4. Seksi frizura. Ako vam je dosadila brazilska depilacija, ili klasična stazica ili bilo koja 'frizura' koju uglavnom nosite, možda biste trebali ispobati nešto novo. Trimanje dlačica u lude oblike ili kreacije od Swarovski kristalića možda su idealno rješenje za vas.Photo credit: Profimedia

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj