Vrijeme je za neke nove sekskapade (i uzbudljiviji seks)!

28/07/2021

Znamo točno kako začiniti stvari u najboljoj mjeri...

Zabava pod stolom

Diranje njegova međunožja ispod stola je kao očajni prošlosezonski model haljine. Radije iskušajte neki od zanimljivih modela gaćica s ugrađenim vibratorom (provjerite na internetu gdje se mogu nabaviti Little Black Thong). Imaju i mali daljinski upravljač koji ćete, dakako, dati njemu. Sretno s pićem nakon večere – ako ga uopće dočekate!

Seksi burleska

Dita Von Teese nije slučajno postala popularna. Iskoristite njezin nastup kao inspiraciju za svoj mali performans koji će vas oboje uzbuditi. Niste sigurni kako se pravilno skidati? Nema veze! Nije poanta u pravilnom skidanju, nego u njegovu iščekivanju da vidi ono što ćete razgolititi. Zapnete li, samo se nasmiješite, nastavite se gibati u ritmu glazbe, obiđite oko njega, dodirnite ga, ali ne dopuštajte da on dira vas sve dok ne budete potpuno spremni prepustiti mu se. Treba li dodati da će vam štikle dodatno stanjiti noge i podići guzu da bude još seksepilnija?!

Nešto zanimljiviji prsten

Zovu ga cock ringom, ali nije li ljepše love ring ili, ljubavni prsten? Ima ih raznih u seks‑shopovima, a najbolji su oni s minijaturnim vibratorom. Jednostavan je za korištenje, a kad je uključen, zadovoljstvo je dvostruko: i njegovo i vaše. Idealan je za stimulaciju klitorisa, kao i za igranje njegovim mošnjama, posebno dolazi do izražaja kad ste vi na njemu, a prsten na njegovu mališanu pomoći će i da izdrži dulje. Ne želite li nešto skupo, oni jednokratni koštaju oko 70 kuna i lako se mogu nabaviti u gotovo svakoj parfumeriji ili supermarketu.

Nove stvari za nove sekskapade

Vrijeme je da zaboravite na prakse koje vam nisu donijele ništa bitno ni uzbudljivo. Budućnost posvetite novim idejama. Kupite si G Spot Link, lisice koje se ne stavljaju na ruke nego na noge. Idealne su za tzv. ljuljajuću pozu: lezite na leđa, dignite noge i rukama se uhvatite za remen G Spot Linka koji ste vezali oko gležnjeva. U tom zgrčenom položaju dečkima je lakše ulaziti u vas, a polusavinuta leđa omogućavaju vam da se ljuljate naprijed-natrag, ovisno o njegovu ritmu. Zadovoljstvo zajamčeno!

Mia Elliott

Novo

Komentiraj