Uzbudljive ideje kako začiniti misionarsku pozu!

27/05/2020

Uzmite predah od dobre stare klasike ON-NA-VRHU!

Jep, usudit ćemo se napisati to: misionarska poza je najbolja poza koja postoji. Ili ok, jedna od najboljih. I poprilično smo sigurni da nismo jedini koji to misle. Isto smo tako sigurni da nije na glasu kao popularna samo zahvaljujući onoj historijskoj nomen est omen, jer tko se želi seksati u pozi koja je ime dobila po tamo nekim misionarima?

Ali činjenica je da ovu pozu, koliko god se neki trudili proglasiti ju bazičnom, dosadnom i bezveznom, zapravo većina obožava. I isto je tako činjenica kako je malo poza koje omogućuju toliko intenzivnu stimulaciju klitorisa, a zahvaljujući kojoj je, u ovoj uz još svega par drugih poza, orgazam bliži i izvjesniji nego u bilo kojoj drugoj. A ako vam je dosadila ona klasična varijanta i želite isprobati nešto novo, nastavite čitati!

Misionarski u slow motionu!

2

Misionarska poza postaje super intimna ako maksimalno usporite stvari. Od one sekunde kada se vrh njegovog penisa nađe na ulazu u vašu vaginu, rastegnite svaki trenutak koliko god je to moguće. Neka polagano prodire u vas, a vi ga za to vrijeme dodatno stimulirajte polaganim stiskanjem i opuštanjem Kegelovih mišića. Istovremeno, nježno masirajte njegove mošnje, čvrsto stisnite njegovu guzu ili mu primite lice i gledajte ga ravno u oči dok osjetite svaki njegov centimetar. Super seksi!

Skliski teren!

3

Odvažite se isprobati misionarsku pozu u kojoj ste i vi i on premazani lubrikantom od glave do pete. Vaša skliska tijela koja se bore protiv zakona fizike i nastoje ostati spojena probudit će osjetila za koja niste ni znali da postoje. Da, trebat će vam tona ručnika da se dovedete u red, ili jedna od onih vodootpornih plahti namijenjenih upravo ovakvim igricama. I onim parovima koji uživaju u squirtanju. 

Jastuk pod guzu!

4

Ako vam dragi nije osobito obdaren, ili možda je, ali vi želite osjetiti i posljednji milimetar, obavezno pod guzu ubacite jastuk, a noge ovijte oko njegovog struka. Možda zvuči kao sitnica, ali potpuno promijenjen kut penetracije lansirat će vas u neku potpuno novu dimenziju misionarskog seksa.

Raznježena mačkica!

5

U ovov varijanti, on leži nad vama i njegovi su kukovi u nešto višem položaju naspram vaših. Upravo iz tog razloga, jednom kada klizne u vas, moći će se trljati svojom pubičnom kosti o vaš klitoris. Može to činiti kružnim pokretima, gore-dolje, s jedne strane na drugu, ali koja vam god varijanta najbolje odgovarala, garantiramo užitak od kojeg ćete presti poput mace cijelo vrijeme. Još ako u priču dodate i  super strastvene poljupce i nestašne ruke koje putuju tijelom, užitak je zagarantiran!

Uspravni misionar!

6

Ova je poza idealna za one kojima je partner izuzetno obdaren, kao i za sve one trenutke kada vam više odgovara ne toliko duboka penetracija. Plus, savršena je za sve dirty scenarije koji će se dogoditi izvan spavaće sobe, kao na primjer na kuhinjskom stolu.

Stremljenje ka zvijezdama!

7

Cilj ove seksi varijante je da on manevrira vašim nogama podignutima visoko u zrak. Može ih gurati prema vašim prsima, podizati ravno u zrak, raširiti ih maksimalno moguće, izazov je da uspijete otkriti koji vam točno pokreti najbolje odgovaraju. U onom trenu kada jedno od vas (ili možda oboje) krene nekontrolirano uzdisati, znat ćete da ste uspjeli. 

Ilustracije by @lucymacaroni

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj