Uz pravog frajera, nikada ništa od ovoga nećete dovoditi u pitanje

05/07/2019

Pravi muškarac će vas tretirati kao drugi dio sebe...

Ljubav podrazumijeva veliko uzajamno požrtvovanje, posebno u lošim danima koji nas mogu zadesiti na putu. Taj put može imati ležeće policajce, rupe i sve neočekivane prepreke. Ali treba uzeti za činjenicu da je pravi muškarac uvijek tu i svaku nepriliku proživljava zajedno s vama.

Zato pravi muškarac nikada neće dozvoliti da se zabrinete hoće li otići sljedećeg dana i ostaviti vas na "putu užasa" samu, zato što se obvezao na izbor da vas voli. Svakog dana!

Predan je svom osobnom rastu. Bilo da uči nove stvari, razvija nove vještine, čita novu knjigu ili gleda dobar dokumentarac, pravi muškarac koji uvijek radi na sebi i svom napretku će uvijek intelektualno biti veći izazov za vas i održavati vašu pažnju. On će raditi sve te stvari zbog osobnog uspjeha, a to će istovremeno imati pozitivan utjecaj na vašu vezu.

Osjećate se sigurno u njegovoj blizini. Najbolji kompliment koji žena može dati muškarcu je da se osjeća sigurno i zaštićeno kad je pored njega. Bez obzira na to koliko je muškarac zgodan, karizmatičan ili materijalno osiguran, ako dama ne može mirno spavati pored njega noću, sve drugo gubi značaj.

Voli vas svim srcem. Ljubav nije pasivna emocija. Ona nije samo nešto što zaposjedne naše srce i proširi se kao kad se rasprši vatromet na nebu. Ljubav je izbor. To je svjestan napor koji uključuje prihvaćanje velikih razlika, tuđih želja i potreba, ali i prihvaćanje svega onoga što nas partner može naučiti u životu.

Podrška vam je u svemu. Pravi muškarac je uvijek najjača podrška i oslonac, u svim situacijama, odnosno i u dobrim i lošim vremenima. Ne postoje izazovi i neočekivane situacije koje bi ga omele u tome. On će uvijek biti na vašoj strani, kroz bilo što da prolazite. Naravno, ovo pravilo vrijedi u čvrstim i zdravim vezama u kojima su partneri posvećeni jedno drugom. Zapamtite, svaki čovjek može biti uz vas kada naiđu lijepi i sunčani dani. Pravi test karaktera je da li će on otvoriti kišobran nad vama, tijekom burnih dana.

Možete biti iskreni, otvoreni i svoji. Komfor i opuštenost u vezi dolazi sa sposobnošću da budete totalno otvoreni i iskreni prema partneru, a to jedino možete učiniti ako znate da nećete, nakon iskrenog razgovora, zauzvrat dobiti osudu. Zato budite sigurni da će vas Mr. Right potaknuti da se otvorite i podijelite sva svoja osjećanja s njim. I naravno, vi ćete znati da će vas on posavjetovati i nikada vam neće prigovoriti. A to znači da ćete vi biti ono što stvarno jeste kada ste s njim.

Poštuje vas. Ljubav se temelji na poštovanju. Mi ne možemo voljeti nekoga koga ne poštujemo. Poštivanje partnerovog mišljenja, osjećaja, potreba i želja je osnova bez koje nijedna veza ne može uspjeti. Muškarac koji voli i brine za svoju ljepšu polovicu uvijek će se konzultirati s vama prilikom donošenja važnih odluka u životu. On će tražiti da čuje i vaše mišljenje. Pravi muškarac će vas tretirati kao drugi dio sebe.

Za njega ste najljepša na svijetu. Pronalaženje nekoga tko je dovoljno lijep, ne podrazumijeva samo fizičku privlačnost. Istina je da kada volimo nekoga onakvim kakav je on zaista, onda prirodno sve vezano za njega postaje lijepo. Nijedan muškarac ne bi trebao dopustiti da se njegova dama pita da li mu je ona dovoljno lijepa. Jednostavno lijepi komplimenti i obraćanje pažnje na sitne detalje mogu učiniti čuda u vezi.

Cijeni tebe i tvoj trud. Razumljivo je da je život težak i vrlo stresan i zato često gubimo iz vida tuđe osjećaje. Ovo se posebno događa kada dođu naporni dani u kojima vlada mnoštvo obveza, sastanaka i teškog rada. Ipak, veza je razlog (i podsjetnik) zašto je važno da stalno ulažemo trud i energiju, kako bi ona dobro funkcionirala. Bez obzira na to koliko je netko zauzet, onog trenutka kada dođe kući ili kada se sretnete, važno je da pokaže koliko cijeni sve što radite u životu, a posebno sve što činite za njega.

Smatra da ste vrijedni svog truda ovog svijeta. Vi jeste vrijedni svakog truda i svaki pravi muškarac će se uvijek truditi da vam to stavi do znanja. Gospodin Pravi vas nikada neće ostaviti da razmatrate jeste li dovoljno dobri za njega ili ne.

Planira budućnost s tobom. Kad je muškarac iskren s vama i ima prave namjere, on neće imati problem da zajedno s vama pravi planove za budućnost. Bilo da je riječ o dolazećim blagdanima ili odmoru, njegova spremnost da kaže "mi" kad priča o tome je jasan znak da kada zamišlja svoju budućnost, on jasno vidi vas pored njega.

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj