Uredska afera - hot or not?

19/01/2020

Prije nego započnete aferu s frajerom s posla, morate ga jako dobro procijeniti. Ispitajte da li je pouzdan i diskretan jer bi vas bilo koja insinuacija ili trač mogli diskreditirati na poslu.

1. Zalupite emocijama vrata pred nosom!

Nemojte se emocionalno vezati za njega. Mnoge žene učine pogrešku kada prije nego spavaju s kolegom ne razmisle o emocionalnim posljedicama svog čina. Nisu sigurne mogu li ga viđati svaki dan, gledati ga u oči i praviti se kao da među njima ništa ne postoji.

2. Izbjegavajte biti viđeni zajedno!

Pritom ne mislimo da trebate bježati po uredu kad god primjetite da je u blizini, ali nastojte ne biti prečesto u njegovom prisustvu! Nakon seksa nikada nemojte zajedno putovati na posao niti zajedno ušetati u ured. Koliko god se vi trudili, velike su šanse da vaša vlastita tijela otkriju što ste napravili.

3. Na poslu budite nezamjenjivi!

Budite sigurni da posao odrađujete bolje nego itko, jer ako se već nešto i pročuje, bolje da kolege gledaju na vas kao nekoga tko savršeno odrađuje svoj posao nego kao nekoga tko samo radi u uredu i koga nije problem zamijeniti.

4. Nikome ni a!

Ni najboljoj prijateljici nemojte priznati što se događa! Iako bi vam ona obećala da neće nikome reći, velika je vjerojatnost da bi rekla barem jednoj osobi koja će tu vijest brzo proširiti dalje. Ne moramo vam objašnjavati kako se tračevi šire!

5. Kontrolirajte se dok ste na poslu!

Iako vam je na umu seks s frajerom na kraju hodnika, nemojte ga odmjeravati pogledom, slati mu poruke u uredu niti stalno prolaziti kraj njegovog radnog stola. Nemojte ga ni u potpunosti izbjegavati! Ponašajte se prirodno!

6. Komunicirajte diskretno!

Kakav god odnos između vas željeli u budućnosti, svakako razgovarajte o toj temi s njim, tiho, i izvan ureda, daleko od mjesta gdje svi vaši kolege dolaze na pauzu. Učinite to diskretno i donesite zajedničku odluku!

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj