Upoznajte frajere još malčice bolje

14/03/2018

Ovo su teme o kojima ne progovaraju često, ali smo zato mi istražili što o njima misle...

1. Varanje. Muškarci su odgovarali na pitanje: “Biste li prevarili partnericu kad biste bili sigurni da ćete proći nekažnjeno?” Više je nego zanimljivo da je 80 posto muškaraca odgovorilo – NE! Ako je sve u redu u vezi, nema potrebe za “izletima”, odgovorila je većina. Međutim, svaki petI je ipak rekao da bi MOŽDA prevario partnericu “ako bi bio sto posto siguran da neće biti uhvaćen”. 

2. Maženje. Iako nam to "muškarčine" najčešće ne žele priznati, čak 93 posto ih je odgovorilo da obožavaju milovanje. Naravno, u anketi su bili anonimni – da su to trebali javno reći pred frendovima u birtiji, vjerojatno ne bi priznali da su zapravo velike maze.

3. Djevojke koje nemaju šanse. Gotovo svi muškarci odgovorili su da najviše mrze arogantne i bahate djevojke – takve nemaju šanse dobiti priliku za drugi spoj. Zanimljivo je da se pri samom vrhu nepoželjnih načina ponašanja nalazi stalno prčkanje po mobitelu tijekom spoja.

4. Tko zarađuje više. Žena zarađuje više od muškarca? Nekad je to bilo nepojmljivo, no današnjim frajerima to više ne smeta – 88 posto priznalo je da im ne bi smetalo biti u vezi sa ženom koja svaki mjesec na račun dobije znatno veću svotu od njega.

5. Bivše veze. Tu se ništa nije promijenilo od pamtivijeka – dečki jednostavno ne vole slušati o našim bivšim partnerima. Dok su gotovo svi odgovorili da ne žele detaljne rasprave o prošlim vezama, njih 25 posto izjavilo je da ni u kom slučaju ne žele čuti ni riječ o bivšima – jer to je sasvim nebitno!

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj