Udana sam, imam dvoje djece i spavam s frajerom kojeg sam upoznala preko interneta

01/09/2021

Logistika, krivnja i zabranjeni užici. Jedna čitateljica povjerila nam je svoju strogo čuvanu ljubavničku priču...

Prvi sam put prevarila muža prije godinu dana. Frendica je slavila djevojačku večer u klubu s mnogo cuge i mnogo plesa s uskim krugom prijateljica. U jednom sam trenutku skužila da me vrlo zgodan i mlad frajer strijelja pogledom. Prišao mi je i nakon te večeri vidjeli smo se još nekoliko puta. Strašno mi je i priznati koliko sam malo krivnje osjećala nalazeći se s njim. Umrla bih od tuge da moja djeca doznaju što radim. Bio je to neplaniran rizik, ali svejedno sam ga nastavila viđati. Dečko iz kluba je inicirao, ali ja sam spremno prihvatila igru. 

U braku sam sedam godina i imam dvoje klinaca. Čini mi se kao da smo se suprug i ja totalno isključili iz našeg braka. Nema više seksa, a ne sjećam se kad smo se posljednji put zagrlili i poljubili. Ne držimo se ni za ruke. Jedino o čemu razgovaramo su treba li srediti nešto oko kuće ili tko će iznijeti smeće, dakle minimalna svakodnevna konverzacija. Nekoliko sam ga puta pokušala na to upozoriti, reći da mi treba više pažnje, ali ništa se ne mijenja, a ja sam umorna od traženja. Uza sve, on se i fizički dosta zapustio.

Kad mi je prijateljica rekla za stranicu na kojoj udane žene i oženjeni frajeri traže zabavu sa strane, istog sam dana napravila profil. Tako sam upoznala Tomicu, frajera s kojim se već mjesecima jednom tjedno seksam. Njemu je 35, oženjen je, ima troje djece, kaže da njegova žena ne uživa u seksu i stalno mu prigovara.

“Patimo zbog djece”

Mislim da bismo se i Tomica i ja trebali razvesti – ne zato da bismo bili skupa, nego zato što je cijela situacija smiješna. Ali zbog djece smo ostali u brakovima. Sa suprugom sam pokrenula privatni biznis, što nas dodatno veže. Ali riječ razvod polako se počela pojavljivati u našim razgovorima.

Svake srijede, dok mi je mali u vrtiću, a kći u školi, provedem neko vrijeme s Tomicom. Nađemo se u hotelu koji je na pola puta od njegova posla do moje kuće. Koristimo messenger za dogovor i istog trena kad se dogovorimo, obrišem povijest razgovora. Tijekom tjedna znam mu poslati svoju sliku pod tušem ili na krevetu, ili fotku mojih grudi – da ga malo zagolicam. Obožavam to napraviti, pogotovo ako znam da je na sastanku – nije fer prema njemu, ali me zabavlja.

Svake srijede ujutro obučem djecu, a potom uredim sebe. Noć prije stavim masku na lice, depiliram bikini zonu, a ujutro obrijem noge i stavim losion bez mirisa. Tomica ne želi da koristim ikakve mirise da njegova žena ne bi štogod osjetila. Djecu ostavim u vrtiću i školi, navratim do ureda i javim se suprugu, a potom izmislim da imam neke obaveze. On nikada nije postavljao dodatna pitanja. Tomica uvijek prvi dođe u hotel, a plaća gotovinom. Pošalje mi SMS s brojem sobe i stoji pokraj vrata čekajući da me skine iste sekunde kad uđem.

Ne koristimo kodome jer sam na pilulama, a za Tomicu sam pouzdano sigurna da nema nikakvu seksualno prenosivu bolest. Čekanje srijede dosta je naporno oboma pa seks zbog toga zna biti vrlo žestok, čak i grub – žestoki poljupci, povremeno pljeskanje rukom po stražnjici, pa i više... Zato nijedno od nas nema dugačke nokte. Znalo mi se dogoditi da dođem kući s crvenim otiskom Tomičine ruke na stražnjici – da je muž skužio, okrivila bih neku prijateljicu.

Vrući susreti

Nakon što svršimo, u krevetu otvorimo bocu vina i gledamo isječke na YouTubeu. Zanimljivo – gledali smo i moju i njegovu djecu, koje smo nas dvoje snimili mobitelima. I da budem totalno iskrena, znali smo razgovarati o njegovoj supruzi i o mojem suprugu – zvuči pomalo nadrealno, ali jesmo. Često ponovimo seks, čak nekoliko puta – uza zid, na krevetu, na komodi, u kupaonici, ja na njemu, on na meni... govoreći jedno drugome koliko ga želimo. Dan nakon toga nikada nisam išla u teretanu jer sam bila iscrpljena. 

Ritual za rastanak Tomičino je tuširanje i naranča koju bi pojeo. Kaže da ona poništava sve mirise na njegovoj koži i usnama, i seksa i mene. Meni takvi rituali ne trebaju – suprug mi je toliko nezainteresiran da se uopće ne može sjetiti kako sam mirisala, a kamoli da vidi promjenu. Odvezemo se kući, a putem frendici pošaljem poruku da je sve u redu. Tomica mi zna poslati poruku da je sve u redu, da je umoran, da je bilo fantastično, da jedva čeka sljedeći susret...

Nitko to ne primijeti, ali čini mi se da sam srijedom navečer opuštenija i ljubaznija. U krevet odlazim potpuno iscrpljena. Već neko vrijeme muž spava u drugoj sobi – užasno hrče. Iz kreveta znam poslati Tomici poruku, ali samo ako sam sigurna da nema opasnosti, odnosno da mu žena nije kod kuće.

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj