U vezi? Može mrvica sebičnosti!

20/12/2017

Naglasak je na onome 'mrvica'...

Pružate priliku partneru i drugim osobama da upoznaju pravu vas. Kad otvorite vrata sebičnim izborima, vi u isto vrijeme otvarate beskrajne mogućnosti za upoznavanje sebe, zbog čega ćete magnetski djelovati na druge ljude. Odjednom vaša intuicija postaje mnogo bolja, a vi osjećate da vas unutarnji izbor vodi u novu dimenziju koja pospješuje vaš život, ali i vezu s partnerom. Za ovaj proces je potrebno malo više vjere i praćenja svojih prirodnih instinkta. Na ovaj način, vaša veza s partnerom ima realnu šansu da procvjeta i dostigne višu razinu.

Bit ćete puno samouvjereniji. Samopouzdanje se manifestira u vanjštini (odjeći, frizuri, položaju na poslu...) i ono predstavlja unutarnje prisustvo koje djeluje na vanjski sjaj. Partneri žele zadovoljiti vas i vaše druge značajne uloge kako biste vi bili sretni. Ako se osjećate samouvjereno i izražavate slobodno svoje želje, vi na taj način olakšavate partneru. Osim toga, samouvjerena osoba je obično živahnija, zanimljivija i samim tim vrlo atraktivna.

Vi ćete biti sretnija i ispunjenija osoba budete li radili na ostvarenju onoga što vam razigra srce. Kada se odlučite raditi ono što vam stoji na srcu, uspjet ćete proširiti vaše ciljeve, ali i nahraniti svoju dušu. To se onda manifestira odlično na vaš život! Tada postajete strastveni u vezi svojih izbora, pa čak i kada je riječ o svakodnevnim stvarima i aktivnostima. Na primjer, mnoge žene vole prati rublje jer nalaze zadovoljstvo u ugodnim i svježim mirisima, i naravno čistoći. Isto tako, kada bezuvjetno pristupite nekom zadatku, bez očekivanja nečeg zauzvrat, vi ste na taj način više povezani sa svojim srcem. Zapravo vi tada osjećate usklađenost sa samim sobom, a ta usklađenost vam donosi mirniji i harmoničniji osjećaj, kako sebe, tako i ljudi koji vas okružuju. Ne, "pranje rublja" nije ničiji cilj, ali osjećaj ljubavi i zadovoljstva svakako jest!

Photo credit: Profimedia

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj