U pravu ste, nešto krije od vas!

14/03/2018

A ove 4 stvari ga odaju...

Grlo mu je suho. Kad nešto taji, to ga čini nervoznim. Ako je tajna toliko velika pa se brine da će njezinim razotkrivanjem izgubiti nešto što mu je važno, mišići u grlu mu se počinju stezati. Stoga, ako počne gutati više nego inače, to znači da nastoji opustiti te mišiće.

Odjednom je prepun detalja. Nemojte se zadiviti njegovim pričama u kojima vam odjednom počinje pričati gdje je i što radio, s kim je bio i kakvo je u tom trenutku bilo vrijeme. Još ako pritom uzima duge pauze (u kojima smišlja nove detalje), lagano se pomirite da vaš dečko ima tajnu.   

Drži ruke u džepovima. Ako sumnjate da vas pokušava smuljati,  obratite pozornost na to što radi s rukama. Ako odjednom počne skrivati ruke ili se, primjerice, uhvati za vrat, možda vam nešto taji. Takvi pokreti služe poput oslonca koji im je potreban jer znaju da čine nešto pogrešno.

Želi se više seksati. Nagli porast seksualnog apetita je odlična stvar, no možda vam se neće svidjeti uzrok. Ponekad to može biti njegov način da vas pokuša zavarati. Muškarac koji nešto mulja neće ulaziti u dulje razgovore bojeći se da ga riječi ne odaju. Zato radije posegne za manje verbalnim načinom komunikacije.   

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj