U čemu griješe žene koje redovito nalijeću na gospodina Krivog?

07/06/2019

Ljubav ne dolazi preko noći i samo zato što još uvijek niste pronašli ljubav života ne znači da nešto radite krivo. Ipak, ako se svaka vaša veza ispostavi kao katastrofa jedna veća od druge, razmislite činite li ikoju od ovih pogrešaka...

Tražite na pogrešnom mjestu. Želite li stabilnu i čvrstu vezu, onda morate tražiti muškarca koji želi to isto, a ne egoističnog ljepotana koji više vremena od vas provodi pred ogledalom te je sam sebi najpametniji i najbolji, odnosno najbolje se osjeća kad je sam sa sobom. Dečke koji žele ozbiljnu vezu i nije tako teško pronaći. Oni najčešće već iza sebe imaju dugotrajnu vezu, krug prijatelja im je jako velik i šarolik, a dobro se slažu s kolegama i obitelji. Egoističnog tulipana nikada nećete moći preobratiti – nemojte se zavaravati! 

Užasno ste nestrpljivi i sve biste odmah sad. Sigurno ste barem jednom imali razdoblje kada vam ništa nije išlo od ruke. Onda ste najvjerojatnije željeli sve popraviti na brzinu. I često se spotaknuli i tresnuli koliko ste dugi i široki. Nemojte to raditi – osobito kada su muškarci u pitanju. U takvim trenucima skloni smo smanjiti kriterije i pristati na nešto na što inače ne bismo ni u ludilu. A kasnije je to teško popraviti. Dakle, nemojte očajavati jer sve će već doći na svoje mjesto. Radite na sebi i nemojte misliti da će vam nova ljubav pomoći. Jednostavno uživajte u životu!

Zaključujete na brzinu, bez da pošteno promislite o svemu. Slušate istu glazbu, volite iste filmove i knjige, uživate u istoj hrani i piću. Zaključili ste da ste savršeno kompatibilni već nakon tjedan dana izlaženja. To se često pokaže pogrešnim. S idealnim muškarcem možete se savršeno slagati, ali isto tako se savršeno možete slagati s nekim tko i nije baš toliko idealan, to jest često vas razočara, iznevjeri, ne ispunjava vaše želje i očekivanja i jednostavno u svim drugim stvarima nije dobar prema vama. Ako se pokraj njega ne osjećate opušteno, imate osjećaj da teško komunicirate, da vas ne razumije – nemojte gajiti nadu da će se to popraviti. Samo ćete se previše truditi oko veze koja nema budućnosti i nakon nekoliko mjeseci ostati sami slomljena srca. Ne srljajte!

 

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj