Želim živjeti s njim, ali se bojim potencijalnih svađa kojih do sada nije bilo!

11/10/2021

Kada ste to konačno učinili, što može krenuti loše? O, ne baš puno toga, jedino što vaš društveni život može nestati, rasprava o tome koji ćete program gledati dignuti se na razinu referenduma, a morat ćete se pomiriti i s njegovim “istančanim” smislom za unutarnji dizajn koji ne podnosi nijednu boju osim crne i bijele. No, ne brinite se, imamo rješenja!

ON: Želi ostati kod kuće petkom navečer, igrati igrice na laptopu i napokon doći na 12. razinu.

VI: Želite izaći s frendicama na koktele i tračati kolege s posla do mile volje.

Što napraviti: Pa, idite! Ako imate život i izvan vaša četiri zida, to samo može dodatno učvrstiti vaš odnos. Možda će vam nakon dva sata on nedostajati, a osjećat ćete se fantastično kad se vratite kući i ugledate veselje na njegovoj preslatkoj faci.

 

ON: Želi u stan donijeti svoj prahistorijski ofucani kauč s resicama.

VI: Ne želite ostatak života provesti u skvotu za hipije.

ŠTO NAPRAVITI: Nagovorite ga da svoju izlizanu sofu konačno otpravi tamo gdje joj je i mjesto – na otpad, ali mu zauzvrat kupite masažnu fotelju iz koje će moći gledati telku kao kralj.

 2

ON: Uporno tvrdi da ima alergijsku reakciju na sve vrste deterdženata i omekšivača.

VI: Dobivate alergijsku reakciju kada vidite da je košara za prljavo rublje samo dopola puna.

ŠTO NAPRAVITI: Napunite perilicu, upalite centrifugu, sjednite na stroj i pozovite ga na seks. Uvjerite ga da vas drmanje vešmašine napaljuje više od bilo kojeg vibratora i kako mislite da bi se trebao pobrinuti za to da je što češće upaljena.

 3

ON: Mora gledati baš svaku utakmicu koje se prikazuju uvijek kad i vaše omiljene serije.

VI: S obzirom na to da gledate samo nekoliko emisija, smatrate da imate pravo prvenstva.

ŠTO NAPRAVITI: Koliko god zvučalo otrcano, kupite još jedan televizor jer će to riješiti mnoge probleme. Ako vas muči novac, gledajte na to kao na pametnu investiciju – umjesto da jednog dana bacate lovu na bračnog savjetnika.

Mia Elliott

Novo

Komentiraj