Tko kaže da leptirići ne mogu trajati zauvijek?

15/05/2019

To što ste zajedno godinama i poznajete se zaista dobro ne znači da uzbuđenja mora nestati...

Osigurajte vrijeme samo za uživanje jedno u drugome. Sve ono vrijeme koje ste nekoć provodili zajedno, pa makar i samo sjedeći jedno pokraj drugog, s vremenom su pojele obaveze u pretrpanim rasporedima. No nemoguće da to vrijeme više ne postoji. Zato kada ste zajedno isključite ostatak svijeta. Mazite se na kauču, masirajte jedno drugo, pripremite kupku i okupajte se zajedno. Poanta je u relaksaciji i podsjećanju na to koliko uživate u tjelesnoj i emocionalnoj bliskosti.

Uvijek imajte na umu sve ono pozitivno. Parovi s dugim stažem često razviju amneziju kad je riječ o pozitivnim osobinama. Umjesto da se fokusirate na to što vas sve kod njega živcira, razmislite o svemu dobrom i lijepom što vas je privuklo njemu. Prisjetite se i svih aktivnosti u kojima ste uživali na početku veze i uvedite ih ponovno u svoj raspored.

Opustite se, smijte se, zabavljajte se zajedno. Ako ste nedavno vidjeli par zaigran poput djece, vrlo vjerojatno su na početku veze. Jer parovi su zaigrani na početku i s vremenom gube taj osjećaj za ležernu zabavu. Da biste ga prizvali, radite zajedno stvari koje i jednom i drugom izmamljuju osmijeh na lice. Igrajte frizbi, poker na skidanje… Ne morate uvijek biti ozbiljni zato što ste u ozbiljnoj vezi.

via GIPHY

Skuhajte ponekad neko seksi iznenađenje. Ne možete vratiti vrijeme, ali vatru možete potpaliti. Isplanirajte hot večer za vas dvoje, ali mu nemojte reći o čemu je riječ. Recite mu da spremate seksi iznenađenje bez ikakvih dodatnih detalja. Samo mali nagovještaji su dopušteni jer će postati znatiželjan i mašta će mu raditi prekovremeno.

Odgađajte put do orgazma. Orgazam je krajnji cilj i kada poznajete partnerove želje, znate najkraći put do njega. Slobodno usporite stvar. Probudite vaš strastveni život istraživanjem prečica umjesto brze vožnje poznatom cestom. Eksperimentirajte s različitim tehnikama i pozama kako biste probudili seksualnu znatiželju i uzbuđenje.

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj