Tipke na vašem (i njegovom) tijelu koje jedva čekaju da ih pritisnete!

30/12/2019

Uz ove poteze uronite u eksploziju čistog užitka...

Postaje li vaš seksualni život dosadniji od turske sapunice? Je li vaš partner zaboravio kako razbuktati vatru? Onda ćete morati unijeti malo živosti u predigru. Seksologinja Megan Stubbs ističe: “Naša su tijela poput tajanstvenih mapa koje samo čekaju da ih se istraži.” Dajte si vremena, oboje, i uz ove poteze uronite u eksploziju čistog užitka.

Ljubljenje Većina nas se ne želi ni počinjati ljubiti ako mislimo da to neće dovesti do seksa. A trebali bismo. Seksologinja dr. Charley Ferrer svojim klijentima preporučuje da barem jednu večer mjesečno posvete samo ljubljenju, što će produbiti intimu među partnerima. Izbjegavajući podražavanje glavnih erogenih zona, malo ćete promijeniti fokus i – izaći iz rutine. Iskušavajte različite vrste poljubaca na različitim dijelovima tijela i doživjet ćete fantastično osvježenje.

Uši Završeci živaca u vašem vanjskom uhu (uh, ovo ne zvuči seksi) čine taj dio tijela superosjetljivim.Zato se malo posvetite slušnim organima vašeg dečka – polako poližite rubove uha, lagano puhnite u njih ili sasvim nježno gricnite njegove ušne resice. Ili mu, zašto ne, šapnite svoje prljave želje dok ga toplina vašeg daha polako dovodi do usijanja.

Trbušnjaci Lizanje, ljubljenje ili lagano usisavanje područja njegova trbuha može jaaako napaliti muškarca, kaže dr. Ferrer. Želite znati još jednu tajnu točku čistog užitka za vas i njega? Pupak. Ako niste znali, klitoris i pupak nastaju iz istog tkiva i neurološki su povezani. Prije nego što zamolite svog muškarca da spusti jezik u vaš pupak, sami se prstom poigrajte tim dijelom da vidite kako će vam se to svidjeti. Većini je super!

Bradavice Ako ste se pitali čemu služe bradavice na muškarcima, mi imamo odgovor: za užitak! Iako nisu predviđene za dojenje, i njihove su, baš poput naših, premrežene živcima koji povezuju mozak s genitalijama. Zato ako dodirnete njegov ljubavni gumbić, potaknut ćete vatru u svim ostalim žarištima njegova tijela. Štipnite, lagano gricnite, poližite njegove bradavice dok rukama istražujete druge dijelove njegova tijela.

Donji dio leđa Nije samo naša guza erogena zona. U neposrednom susjedstvu krije se još jedna neočekivana erogena zona. Donje područje leđa je poput vulkana koji samo čeka da ga se dotakne kako bi eruptirao. I to vrijedi za oba spola. Predložite svom partneru da se malo pozabavi tim dijelom. Iznenadit ćete se koji vam to užitak može donijeti, premda cijela ta igra izgleda paaa... prilično nevino.

Pazuh Da, zaista se ne čini seksi i vjerojatno ste taj golemi seksualni potencijal godinama zanemarivali. A zbog osjetljivosti vam baš taj dio može pružiti puno zadovoljstva. Nježni poljubac čini čuda ili, ako volite ponekad uvesti neki kinki potez, malo snažniji stisak tog područja mogao bi vas nagnati da vrisnete: Aaah, tooo...

Vrat Malo razmislite pa nam odgovorite: je li vrat prvo područje na koje pomislite kad ga želite napaliti? I želite da on to učini i vama? To je zato što je vrat superosjetljiv zahvaljujući arteriji karotidi. Bilo da vam diše u vrat ili da vas ljubi, liže ili miluje prstima, jedno je sigurno – besramno ćete guštati.

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj