Tinder više nije rezerviran samo za pametne telefone!

30/03/2017

Od sada svajpati možete i na računalu, za vrijeme radnog vremena, i i dalje izgledati... zaposleno... i fokusirano...

Tinder je uveo potpuno novu platformu uz pomoć koje ćete dogovoriti još jedan razočaravajući spoj usred tjedna i zbog kojeg ćete se pitati zašto vam to treba u životu potencijalne partnere pretraživati i odabirati sa stolnog računala, uz pomoć optimizirane verzije Tindera - Tinder Online.

Tinder Online platformi moguće je pristupiti samo preko Facebook profila, a primarni je cilj biti dostupan svim onim korisnicima koji ne žele tipkati i svajpati dok šef gleda u njih nemaju dovoljno memorije na pametnim telefonima ili im upotreba aplikacije na pametnom telefonu iz bilo kojeg razloga predstavlja problem.

Tinder je trenutno prisutan u više od 190 država, a uz Tinder Online cilj je da postane dostupniji i pristupačniji no ikad prije i da mu se može pristupiti sa doista bilo kojeg uređaja, pretraživača, platforme. Online verzija trenutno se testira u Argentini, Brazilu, Kolumbiji, Indoneziji, Italiji, Meksiku, Filipinima i Švedskoj. Nadamo se da će testna faza čim prije završiti i da ćemo uskoro moći i sami ga isprobati. Obećajemo da to neće biti za vrijeme radnog vremena!Photo credit: Profimedia

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj