Tamna strana dejtinga

31/10/2017

Svi bismo voljeli da se ove stvari ne događaju, ali...

Najviše razmišljamo o onima koji su najmanje dostupni. Koliko vam se puta dogodilo da vas opsjeda frajer s kojim jednostavno niste kliknuli, ali nikako da stigne poruka od onoga koji vam ne izlazi iz misli. Što manje dotične čujemo, to ih više želimo vidjeti. Što ih manje vidimo, to više razmišljamo o njima. Svi znate o čemu govorimo!

Sve je manje iskrenih i pristojnih 'prekida' odnosa. Svi to rade. Ne samo frajeri. Da, čak i vi. Budite iskreni i priznajte sami sebi. Koliko je puta svima nama bilo lakše jednostavno ignorirati poruke druge osobe umjesto jednostavno, iskreno priznati da to nije to.

On zvuči predobro da bi bio istinit. Na fejsu je nasmijan, slatkorječiv, britak, zabavan, a u stvarnosti je freak koji je zaljubljen u sebe, koji ne prestaje pričati i s kojim je nevjerojatno teško biti na istoj valnoj duljini. Svi želimo u prvim dejtovima ostaviti najbolji mogući dojam, no čini se kako je danas onih koji su drastično neiskreni više no ikad prije.

Tehnologija je okrutnija no ikad prije. Vidio je vaš propušteni poziv. Pročitao je vašu poruku. Bio je u međuvremenu aktivan i na fejsu i na Instagramu. Vi ste vidjeli da je sve vidio. Nekada smo se možda i mogli tješiti da je možda nekako uspio izgubiti naš broj telefona, ali danas, uz sva čuda tehnike, ne ostaje nam ni zrnce utjehe već surova realnost da nas jednostavno ne želi u svom životu.

 

Photo credit: Profimedia

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj