Tajne zavođenja kojima nas uče stvarne Francuskinje (a ne one iz 'Emily in Paris')

21/12/2020

Kada ste počeli izlaziti, vjerojatno ste gasili velika svjetla u intimnim trenucima i zatvarali vrata kupaonice. A sad? Uopće više ne razmišljate o tome hoće li vas vidjeti u najstarijem, ispranom donjem rublju...

Dok nesputanost u seksu definitivno povećava zadovoljstvo, potpuna izloženost u svakodnevnim trenucima može pokvariti vašu seksualnu kemiju. Kada su ove stvari u pitanju, vodite se francuskom školom: one, naime, vjeruju da skrivanje nekih stvari daje element uzbuđenja u interakciji s frajerom. A to je nešto što bismo svi trebali savladati!

Manje je više.

Francuskinje paze na to što će izložiti pogledu svog muškarca, a što dodatno potiče požudu. Na primjer, ako dečko cijelo vrijeme ima na vidiku vaše intimne dijelove tijela, s vremenom će prestati maštati o tome kako vam trga odjeću da bi zavirio ispod nje. Većina se Francuskinja trudi zadržati dašak misterioznosti, čak i kada su u dugoj vezi. Stoga se nakon tuširanja umotajte u ručnik, a tek oprane grudnjake spremite u ormar. Želite da dragog rublje asocira na vaše zgodno tijelo, a ne da se primamljivost izgubi u hrpi neposprem­ljene odjeće.

Budite tajnoviti.

Misterioznost možete održati i suzdržanošću u razgovoru. Iako je seksi povremeno poslati pohotnu poruku (“Želim te u sebi”), često je uzbudljivije biti sramežljiv. Francuskinje su u razgovorima zaigrane. Pošaljite mu poruku koja će mu potaknuti maštu, ali neće biti izravno seksualna (isprobajte na primjer fotku ruba svog golog bedra s porukom “Ovo je samo uvod...”). To produljava iščekivanje pa će intenzivnije žudjeti za vama.

Zaboravite na stvari za posebne trenutke.

Mi, za razliku od Francuskinja, čuvamo seksi dodatke kao što je lijepo rublje i parfem za posebne prilike. Francuskinjama su pak takve stvari dio svakodnevice – procjenjuje se da 20 posto svoje zarade troše na fino rublje. A tako želja stalno tinja... Nosite li vruće gaćice, osjećat ćete se više seksi pa ćete se i ponašati zavodljivije. Kao dodatak seksi rublju, pošpricajte se s malo omiljenog parfema. Francuskinje vjeruju da parfem mnogo govori o vašoj osobnosti.

Potražite parfem čiji će miris biti vaš zaštitni znak pa će vas vaš dragi povezivati s tim senzualnim mirisom. Kako mošusni parfemi imaju feromone, uz njih ćete dobiti i vibru zavodnice pa su upravo oni najbolji izbor. Najvažniji francuski trik koji svakako trebamo prisvojiti je “seksualno nabijen pogled”. Promatrajte ga nekoliko sekundi, napola se osmjehnite i potom pogledajte negdje drugdje. Možda ste taj pogled i koristili na svom dečku kada ste tek počeli hodati, ali je nevjerojatno koliko je jak njegov učinak i u dugotrajnoj vezi. Njime se izražava žudnja, izazov i želja da budete s njim nasamo... a u njemu budi želju da vas odvuče u krevet, i to istoga trenutka.

 

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj