"Swaddling" - nova super intimna seks poza

30/01/2019

Ovo je za vas, ljenčine!

Prije svega, za angliste među vama - ne ovo nema ama baš nikakve veze s povijanjem (za one kojima engleski nije jača strana, swaddling inače znači povijanje) ni s bebama. Radi se o novoj pozi u vašoj spavaćoj sobi koja sadrži najbolje od oba svijeta - seksa i spavanja.

Ako ste oduvijek sanjali o seks pozi u kojoj se ne trebate puno micati ili o seksu koji nikada ne prestaje, ovo je za vas. 

Što je zaboga "swaddling"?

Poanta ovog položaja, za koji nikad niste čuli, nije da se aktivno seksate osam ili više sati, već da se zbližite sa svojim partnerom. Doslovno i figurativno. Naime, cilj je da oboje zaspite tijekom penetracije. I ostanete tako cijelu noć. Swaddling u vama potiče osjećaj sigurnosti i bliskosti s partnerom. Ako se oboje slažete i udobno vam je, to je odličan način da učvrstite vaš odnos.

Kako se to radi? 

Najlakši je položaj za swaddling položaj žlice, odnosno vi se legnete na bok, a partner vas obgrli s leđa. Problem je u tome što onda i najmanji vaš ili njegov pokret može rezultirati time da njegov penis "ispadne" i swaddling se prekine. Druga je mogućnost da ste jedan na drugome, ali budimo realni - to možda ipak nije najudobniji položaj za spavanje. Morate početi sa swaddling-om dok je partner u erekciji, iako mu neće ostati gore cijelu noć, ali to nije bitno. Za one od vas koji volite eksperimentirati, da, swaddling može biti i analan. U tom će vam slučaju trebati puno lubrikanta.

Ok, a kako se to radi... a da je seks siguran?

Dobro pitanje! Naime, ako se spremate zaspati usred seksa to može biti rizično na više načina. Za početak, moguće je da vaš partner u snu ejakulira, a kondomi za ovo nisu najbolja opcija. Jednom kada se njegov penis krene spuštati, dovoljno je da kihne i da kondom ispadne... i ostane u vama! To pak otvara mogućnosti za niz infekcija, budući da nije dobro nikakva strana tijela ostavljati u vagini više od nekoliko sati. (Ako ne poslušate naše savjete i odlučite se za swaddling s običnim kondomom i zaista vam ostane u vagini, izvadite ga što prije!!!!!) Najbolja je opcija za zaštitu ženski kondom, koji bi trebali koristiti i u slučaju analno swaddling-a (da spriječite spolne bolesti).

Još nešto, ako imate sklonost infekcijama ili upalama u intimnom području, swaddling možda nije najbolja stvar za vas. 

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj