Sve tajne seksualno zadovolj(e)nih žena

02/11/2020

One su sretne, bezbrižne i zadovolj(e)ne: ovo su rezultati ankete u kojoj je sudjelovalo nekoliko tisuća žena te su izdvojene zajedničke točke onih najzadovoljnijih...

1. Ona želi još
Iako se pokazalo da zadovoljne žene imaju spolne odnose nekoliko puta tjedno, 40 posto želi još više seksa. No, to ne znači da žele isključivo spolni odnos: ponekad se jednostavno žele osjećati seksi, poželjno, fatalno, dobiti kompliment ili maštoviti vrući SMS od partnera.

2. Ona zna da je seksi
Rijetko koja seksualno zadovoljna žena pati od slabog samopouzdanja. To je potvrdilo čak 90 posto zadovoljnih, odnosno izjavile su da znaju kako su svojim partnerima iznimno seksualno privlačne.

3. Ona zna što želi
Seksualno zadovoljna žena u svakom trenutku zna što želi u krevetu. I to će partneru reći ili pokazati. Takva će žena lakše i češće doživjeti orgazam od one koja to ne napravi.

4. Ona ima određen cilj
Orgazam kod žena nema toliku veliku važnost kao kod muškaraca, tvrde znanstvenici. A to je pokazala i anketa: tri četvrtine ispitanica odgovorilo je da im je u seksu važniji užitak od samog orgazma. Što se više trude doživjeti veliki O, to je on ponekad sve udaljeniji. Bolje je uživati u trenutku, a orgazam će već doći…

5. Ona zna s muškarcima
Čini se da za žene ipak vrijedi izreka: nije važno koliko je velik, važno da je tehničar! Naime, samo 7 posto zadovoljnih žena odgovorilo je da im je veličina penisa presudna za dobar seks i njihovo zadovoljstvo. Ostalih 93 posto reklo je da ih je moguće zadovoljiti na razne druge načine. Najvažnija od svega je strast: ako nje nema, nema ni zadovoljstva.

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj