Sve što morate znati o omiljenoj pozi svakog frajera

31/10/2017

Pogađate li o kojoj je riječ?

1. Mnogim frajerima upravo je ova poza najdraža, a kao jednu od omiljenih navode je i mnoge žene.

2. Mnoštvo pjesama referira se na ovu pozu, a ako je vjerovati Geniusu, radi se o njih minimalno 1600. Neke od najpopularnijih su 'The Bad Touch' Bloodhound Ganga, 'P.I.M.P.' 50 Centa i 'Back That Thing Up' Justina Moorea.

3. Ako ste tijekom ove poze isprobali analni seks, zapravo ste u manjini. Nedavno provedeno istraživanje je pokazalo kako ga je barem jednom isprobalo tek 44% muškaraca i 36% žena.

4. Ova poza odlična je za stimulaciju G-točke budući da je za nju potrebna duboka penetracija. Čak i ako G-točka ne postoji (da, o tome se i dalje špekulira), ova je poza kao stvorena za duboku, intenzivnu penetraciju.

5. Ona je samo jedna od mnogih poza 'odostraga'. Ako ste mislili da je doggy jedina poza svoje vrste, gadno ste se prevalili. Uz froggyja i obrnutu kaubojku, doggy je tek jedna od mnogih.

6. Poza se zove pseća iliti doggy unatoč činjenici da se i brojne druge životinjske vrste pare na isti način, uključujući konje, deve, žirafe i slonove.

7. Ova je poza jako, jako stara. Još su stari Grci i Rimljani imali ilustracije koje prikazuju ovu slavnu pozu, a rimski filozof Lukrecije preporučavao ju je parovima s problemima sa začećem.

8. Doggy se ne odnosi samo na vaginalni seks, već i na analni i oralni u istom položaju.

Photo credit: Profimedia

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj