Sve odlike srodne duše!

23/03/2020

Ako se pronalazite u svemu navedenome, slobodno odahnite jer su velike šanse da je on onaj pravi!

Najlakše je zaljubiti se. Ponekad je dovoljan jedan susret, ponekad neko vrijeme, no kada se kemija dogodi, to je uglavnom to. Pronaći srodnu dušu ipak je malo teže. Ok, dosta teže. Ali ovo su znakovi da ste vi svoju potragu dovršili!

1. Sve velike vijesti prvo podijelite s njim. 

2. Čita vas kao otvorenu knjigu. 
3. Nalazite se na istoj valnoj duljini. I ne, pritom ne mislimo na to da naručujete isto jelo ili piće, nego na milijun podudarnosti s kojima se susrećete svakoga dana. Možda je to zajednički ukus za filmove, knjige ili glazbu, možda dijelite iste želje i snove. Što god bilo u pitanju, vi živite kao jedno.

4. Zahvaljujući njemu rastete kao osoba. Srodna duša ne znači idealnu vezu u kojoj nikad nema razmirica i svađa, jer svi jako dobro znamo da savršenstvo ne postoji. No zahvaljujući njegovoj podršci, ohrabrivanju i dobronamjernim kritikama, iz dana u dan postajete sve bolja osoba. I zahvalni ste mu na tome.

5. On zna sve vaše tajne, strahove i snove. On vas vjerojatno poznaje bolje nego što znate sami sebe. On zna koliko vas plaši što se polako pretvarate u svoju mamu ili koliko žarko želite napustiti sigurnost stalnog zaposlenja i izgraditi vlastiti posao. On zna da plačete kao kišna godina svaki put kada gledate 'Notebook' i da umirete od smijeha čim vidite lice Mr. Beana. I ono što je najvažnije, ne osuđuje vas ni zbog čega već vas voli upravo takvu kakva jeste.

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj