Sve koristi lošeg dejta!

01/04/2020

Prije nego počnete plakati nad vlastitom lošom srećom u ljubavi, zapamtite da iz svakog lošeg spoja možete izvući nešto dobro...

Možda ste nesretniji, ali ste pametniji. Kao i većina stvari u životu, tako ni spojevi nisu nimalo jednostavni. Čak ako je vaš spoj potpuni neuspjeh, nemojte misliti kako je vaša večer propala. Svaki spoj je prilika da naučite nešto novo i usavršite svoje koketiranje i razgovor za neki idući put. Na spojeve odlazite kako biste postali svjesni što vam se sviđa, a što ne. Ako ne uspije na prvu, pokušavajte, pokušavajte... Važno je ne odustati jer je samo pitanje vremena kada ćete naletjeti na onog pravog.

Analizom do prosvjetljenja. Ponovno ste bili na lošem spoju, umjesto durenja i samosažaljenja, analizirajte zašto je sve otišlo u lošem smjeru. Loš spoj bi vas trebao natjerati da preuzmete odgovornost i shvatite zašto niste uspostavili kavalitetniju vezu. Možda je trenutak da pokušate nešto novo. Pokušajte izbjegavati frajere koji su inače vaš tip i riješite se neralnih očekivanja, a savršeni materijal za vezu potražite na nekim potpuno novim mjestima.

Opojna moć samopouzdanja. Ništa nije seksipilnije od samouvjernosti. Ako tijekom spoja uopće nemate priliku govoriti, nemojte biti neraspoloženi nego promijenite temu i razgovor usmjerite na sebe. Na taj način nećete samo vi biti sretniji, nego će se i on osjećati ugodnije. Postavljajte pitanja koja vas zanimaju i tjerajte polagano vodu na svoj mlin. Bolje je da djelujete samopouzdano nego poput osobe koja samo sjedi i šuti i nema mišljenje ni o čemu.

Suosjećanjem do uspjeha. Ako vaš spoj ide u lošem smjeru, to je zato što se frajer bori sam sa sobom, jer su frajeri obično nervozniji od vas. Ne morate se udati za njega, ali spoj s njim možete završiti na lijep način. Sjetite se da on prolazi kroz isti ponor kao i vi. Nemojte prebaciti sav teret na njegova leđa, budite otvoreni i suosjećajni i imat ćete budućnost. Nemojte spojeve dijeliti na one dobre i loše, nego ih promatrajte kao stepenice na putu prema onome što želite. Zajednički izlazak je igra dvije osobe, zato nemojte zaboraviti na njegove osjećaje.

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj