Super savjeti za eksplozivan telefonski seks

16/03/2017

Pogađate li tko zna najbolje? Pa tko drugi nego operateri seksifona...

Super seks

U jednadžbu ubacite vokabular koji vaš partner preferira. Nekoga pali tepanje, nekoga žestoke psovke, nekoga tek zločeste aluzije. Pokušajte se držati vokabulara koji odgovara i vama i njemu jer vam je u cilju obostrano zadovoljstvo.

Iskoristite razgovor za vlastito zadovoljstvo. Zaigrajte se s omiljenom igračkom i dodajte uzbudljivom iskustvu jednu potpuno novu dimenziju. Gledajte na to kao na situaciju u kojoj jednim udarcem ubijate dvije muhe - osim što ćete i sami uživati u orgazmičnim trenucima, zvučat ćete puno uvjerljivije i puno ćete lakše i njega dovesti do vrhunca ako u vašem glasu prepozna iskreno uzbuđenje.

Koristite što više opisa. Želite da si druga strana može predočiti i zamisliti svaki vaš pokret, dodir, radnju. Želite da iskustvo bude što uzbudljivije i vjerodostojnije, a to ćete postići samo ako cijelu priču ispričate dovoljno detaljno.

Obucite se seksipilno. Nema veze što on zapravo nije kraj vas. Čipkaste gaćice dovoljne su da vaše samopouzdanje bude na puno višem nivou i da vaš nastup bude potpuno drugačiji. A kako se osjećate itekako se osjeti u vašem glasu. Iskoristite to kao svoje najmoćnije oružje.

Vaš partner voli vas, a ne zločestu dadilju Iris. A to znači da ne želite zvučati kao da razgovara s osobom koju u životu nije ni vidio ni čuo. Iako potpuno drugačiji glas može zvučati seksi, ipak biste trebali pustiti da vaša osobnost dođe do izražaja te nju učiniti maksimalno zavodljivom. Jer koliko god bilo kakve promjene bile uzbudljive, ovdje je ipak riječ o vama i osobi koja se u vas zaljubila.Photo credit: Profimedia

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj