Super orgazmi stvarno postoje. Evo što vam je činiti

14/02/2021

Garantiramo da u pitanju nije samo još jedan urbani mit...

Super orgazmi koji su do sada smatrani urbanim mitom mogli bi se definirati kao iskustvo doživljavanja 100 orgazama u jednom, odnosno u isto vrijeme. Znamo da zvuči nevjerojatno, ali super orgazam doista se može objasniti kao orgazmična erupcija. Zahvaljujući nedavno pokrenutom znanstvenom istraživanju, ponovno se počelo sve glasnije šuškati o njima. 

Znanstvenici na programu 'Channel 4' u dokumentarnom filmu 'The Super Orgasm' snimaju aktivnost ženskog mozga u trenucima u kojima su one opasno blizu vrhunca, a sve ne bi li došli do odgovora imaju li sve žene mogućnost doživljavanja višestrukih orgazama. Njihov je zaključak, na naše neizmjerno zadovoljstvo, da mogu.

Ispostavilo se, a što je logično, da se one žene koje doživljavaju višestruke orgazme općenito lakše opuštaju i da se lakše uzbude jer nisu preokupirane razmišljanjem o postizanju orgazma. Te iste žene bile su one koje su tijekom ispitivanja oslobađale najviše hormona oksitocina, poznatijeg i kao hormona ljubavi, a do oslobađanja kojega dolazi prilikom seksa, poroda i dojenja. Ova grupa ispitanica uvijek će najlakše postići orgazam jer njihova tijela jednostavno tako rade.

52-godišnja Beverly koja samu sebe zove svećenicom ljubavi, opuštena je instruktorica tantričkog seksa koja smatra kako su višestruki i super orgazmi nešto što svaka žena može postići, a kako bi do toga došla, 3 su ključne stvari koje pomažu u dolasku do željenog cilja. Bavljenje jogom, redovito opuštanje i razvijanje intimnosti s partnerom svakako će vas dovesti do toga. A mi preporučamo da s vježbanjem krenete odmah danas.

 

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj