Stvari koje mu gode, ali ga neće dovesti do vrhunca!

27/03/2017

Ali mu ipak gode toliko da je u ovom slučaju orgazam precijenjena kategorija...

Oprez! Listu uzmite s dozom rezerve jer je ipak svaki penis drugačiji, a što bi značilo da jedan te isti dodir ili pokret ne odgovara apsolutno svakom penisu ovog svijeta. Ali da je jako velika vjerojatnost da će ipak odgovarati gotovo svakome, je! Možda ga neće dovesti do vrhunca, ali će mu itekako goditi!

1. Korištenje jezika tijekom blowjoba. Ukoliko je njegov penis ekstra senzibilan, lickanje penisa vjerojatno će ga potpuno izludjeti, bilo da ga golicate cijelom dužinom ili da se bavite tek glavićem koji sadrži najviše živčanih završetaka.

2. Igranje s njegovim bradavicama. Neki frajeri ovo mrze iz dubine duše. Niste li sigurni kako vaš dragi diše po tom pitanju, prolazite prvo prstima preko njih, a onda ih krenite nježno ljubiti i možda čak lagano grickati. Njegova reakcija jasno će vam dati do znanja želi li da nastavite ili želi zaboraviti da se to ikad dogodilo. Ako mu paše, znate da ste pronašli još nešto što će ga uzbuđivati dovoljno da se njegov penis ne osjeti zapostavljenim.

3. Intimna masaža. Skinite se, zgrabite super mirisno ulje, psihički se pripremite na čišćenje i pranje posteljine koje će uslijediti nakon toga, a zatim se bacite na trljanje i masiranje svakog centimetra njegovog tijela. Seksi je, zabavno je, i jaaaako je dobar osjećaj.

4. Za promjenu, isprobajte njegovu tek petu omiljenu pozu. Svaki frajer, pa tako i vaš, ima par poza koje mu garantiraju ultimativno zadovoljstvo, a ima i onih koje su mu zanimljive ili drage, ali su ipak manje drage od onih drugih. Malo za promjenu isprobajte i njih, on će svejedno uživati. Pa pobogu, seksate se, zar ne?

5. Igrajte se prstima, posvuda. Krećite se prstima po njegovom tijelu - usnama, prsima, grudima, bradavicama, trbuhu, penisu, bedrama... Ne, to neće biti dovoljno da postigne orgazam, ali garantiramo da će uživati u svakom dodiru.Photo credit: Profimedia

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj