Znamo kako biti najbolja cura koju je ikada imao (i koju će ikada imati)

26/07/2021

Neke su stvari puno bitnije od drugih...

1. Pamtite bitne stvari

Doista nastojte zapamtiti bitne stvari u njegovom životu. Ako treba, zapišite ih kako ne biste zaboravili. Naravno da znate kada mu je rođendan i kada vam je godišnjica veze, no malene se stvari pogotovo broje. Omiljeni desert, najdraža boja, piće koje voli...Što više toga znate o njemu, to bolje!

2. Dajte mu da diše

Ne morate biti u njegovom zagrljaju svake sekunde svakoga dana. I vi i on trebate prostora i slobodnog vremena. Nemojte mu nabijati osjećaj krivnje kada se poželi naći sam s prijateljima ili odgledati utakmicu u miru. Lijepo je biti s nekim blizak, ali ne trebate sijamskog blizanca o kojem ćete ovisiti.

3. Poklanjajte sitnice

Ne morate mu svaki mjesec kupovati satove, tenisice ili slične skupe poklone. Ponekad ga, bez nekog posebnog razloga iznenadite sitnicama koje će ga razveselite. Naletite li na njegov omiljeni slatkiš, kupite ga, čisto kako biste mu dali do znanja da ga volite uveseljavati i da vam je u mislima i kada nije kraj vas.

4. Poštujte njegove prijatelje

Čak i ako nemate najbolje mišljenje o njegovim prijateljima, morate ih tolerirati i poštivati. Nemojte ih tračati, osuđivati zbog nečega što je vama nepojmljivo ili mu braniti da se viđa s njima. Ne morate biti najbolji prijatelji, ali nemojte ih niti tretirati kao da su manje vrijedni i bitni od vas.

5. Budite uz njega

Lako je biti u sretnoj vezi kada sve ide po planu, no želite li se dokazati kao cura vrijedna njegove pažnje, budite uz njega u trenucima kada mu budete najpotrebniji. Želite li ostati s njim, ponekad ćete morati žrtvovati svoje vrijeme kako biste ga utješili i pomogli mu u rješavanju njegovih problema.

6. Izbjegavajte uvrede

Slobodno ga zadirkujte zbog nekih sitnica, no obavezno prestanite kada primjetite da ga to doista smeta i vrijeđa. Lako je prijeći granicu između nevinog zadirkivanja i okrutnog vrijeđanja. Izbjegavajte niske udarce jer kad jednom zadate udarac njegovom egu, teško ćete ga ponovno osvojiti.

Mia Elliott

Novo

Komentiraj