Mi žene prezahtjevne? Nama se ovo čine kao skroz legitimni zahtjevi!

09/06/2021

Ako je ovo što slijedi izvan granica normale u muškim očima, onda je svaki komentar suvišan.

Komunikacija im je bitna i tu nema pogovora. Potrebu za kvalitetnom komunikacijom na svu sreću shvaća sve veći broj muškaraca. Jer kad razgovori ostaju visjeti u zraku i neke se teme izbjegavaju ili nikad ne otvaraju, može doći do ozbiljnih neslaganja.

Spontanost je jedna od najvažnijih stvari koju traže od partnera. Lijepo je kad muškarac s vremena na vrijeme makne sve drugo u stranu i posveti se samo svojoj dragoj. Naravno, u sklopu mogućnosti s obzirom na poslovne obaveze. Nisu sve žene nerazumne i znaju da to ne može biti uvijek kad to požele. Ali neplaniran odlazak na izlet ili u dugu šetnju čini čuda i piše poruku: “Stalo mi je do tebe.” Dečki koji su spontani održavaju vezu svježom, kao da se oni prvi slatki dan u neodređenim intervalima ponavljaju.

Poštovanje je ključno ne samo za vezu nego i za prijateljski odnos. Žena koja je sigurna da je partner ili prijatelj poštuje, vraća istom mjerom. U protivnom, hm… postoji velik problem.

Iznenađenja su visoko na listi ženskih želja u vezi. E sad, zaustavimo pogrešna razmišljanja u startu. Nije riječ o skupim ili manje skupim poklonima nego o iznenađenjima općenito. Jedno “Volim te” u potpuno neočekivanom trenutku je slađe iznenađenje od skupocjenog nakita. Poklončići su, naravno, odlično iznenađenje, ali ne moraju koštati hrpu novca. Dovoljna je sitnica od srca.

I žene ne žele brzati u vezi. Potrebno im je vrijeme da se odluče za seks, zajednički život ili brak. Korak po korak nije politika koju zagovaraju isključivo muškarci.

Seks nije bitan samo muškarcima. I dame imaju svoje potrebe samo ne trube o tome na svakom koraku. Važno je da im je partner privlačan i da se uz njega mogu potpuno opustiti.

Ne zaboravimo romantiku. Svaka je žena voli i  treba u određenoj mjeri. No i za nju nisu potrebne velike geste. Zima je, hladno je, jedna topla dekica, pod kojom ćete se sklupčati na dvosjedu i jedna svijeća mogu učiniti čudo.

I ono što je mnogima presudno je zabava i zdrav smisao za humor. Na stranu sve “ozbiljne” stvari u životu u kojima se partneri poklapaju ako nedostaje smijeha.

Mia Elliott

Novo

Komentiraj