Što vaš najčešći seks scenarij otkriva o vama?

01/07/2020

Seksualne navike govore mnogo o vašim željama, ali i o onome na čemu biste u vezi trebali još malo poraditi...

Seks u mrklom mraku. Ako ovaj ritual proizlazi iz straha da će frajer na vašem tijelu pronaći neke nedostatke, imamo dobru vijest za vas. Nitko ne vidi vaš celulit, veličinu trbuha ili guze tako kritično kao vi sami, a najmanje on. Inzistirajući na tome da uvijek tijekom seksa svjetla budu ugašena, lišavate se primarnih senzualnih dimenzija seksa, tj. pogleda na vaša isprepletena tijela.

Vikend strasti. Ako ste se pronašli u ritmu da u seksu uživate samo u dane vikenda, nemojte biti previše strogi prema sebi, sigurno niste jedini. Vi jednostavno ne želite da vam i seks bude samo dio dnevnog rasporeda i još jedna obaveza na pospisu, zato se tu seks u vrijeme vikenda idealno uklapa. Također, moguće je da seks smatrate poslasticom i nagradom nakon napornog radnog tjedna, što nije loše sve dok su partnerove potrebe usklađene s vašima.

Uvijek ista priča. Da li vaš seks ima koreografiju koja vam je već postala rutina? Toga se ne trebate sramiti. U stvari, trebali biste biti ponosni što ste shvatili pouzdan način kako plutati prema obostranom vrhuncu. Međutim, ipak promijenite scenarij s vremena na vrijeme kako bi stvari ipak postale malo zanimljivije i kako biste zadržali interes i strasti na željenoj visini.

Alkohol za vatrenu noć. Postoje mnogi parovi koji su priznali kako postanu "zločestiji" u spavaćoj sobi nakon nekoliko pića. Ako vas seks sasvim ne zadovoljava bez alkohola u krvi, morate popustiti i sami shvatiti što vas to sabotira da budete seksualno ispunjeni. Zapamtite, jedino od čega biste trebali biti opijeni u krevetu je vaš frajer.

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj