Što vaš način spavanja govori o vašoj vezi?

04/06/2020

Ponekad su za vašu vezu najvažnije one stvari koje radite potpuno nesvjesno.

Iako se to tako možda ne čini, svaki par ima onu svoju pozu za spavanje. Da, poze se mogu mijenjati i možda ćete, prije nego konačno utonete u san, nastojati biti što bliže jedno drugome, ali postoji onaj jedan trenutak u kojemu se svi vratimo toj jednoj pozi i baš bi ona mogla nositi niz odgovora o tome kakav ste par.

Vjerujte nam, izgled poze mogao bi vas itekako prevariti.


1. „Spoonanje“

spooning

Ono što se na površini čini nevino i nježno, zapravo otkriva vašu divlju stranu. Da, čvrsti zagrljaj sa stražnje strane možda ne izgleda kao nešto što bi nas istoga trena asociralo na seks, ali nemojmo se praviti da ne znamo kako je ta poza savršena za, hm, još neke stvari. Pa, ako je pitati vaše prijatelje, vi ste onaj preslatki par koji bi poželio biti baš svatko, no ono što oni ne znaju je to da ste se prije pet minuta seksali u WC-u.


2. Jedno prema drugome

jedno prema drugome

Ako je vaša omiljena poza ona u kojoj se želite nasloniti na njegova prsa i slušati otkucaje njegovog srca, onda ste vjerojatno u vezu ušli jučer ili se toliko volite da vam je svaki dan poput onih prvih. Vi znate da privlačnost ne uključuje samo seks i i dalje ćete im dati poljubac u obraz kad vam umjesto krumpirića slučajno naruče salatu.


3. Na rubu

na rubu

Ako se jedan udaljava, drugi će učiniti sve da ih uhvati – čak i ako to znači da ćete oboje pasti s kreveta. Isto tako ste tu jedno za drugo i u bitnim životnim trenucima.


4. Potpuno isprepleteni

isprepleteni

Toliko ste prokleto zaljubljeni da se ne možete odvojiti ni dok spavate. U vama je toliko strasti da je nemoguće ne primijetiti da ste u vezi (vjerojatno zato što ste uvijek onaj par koji se ljubi negdje u kutu). Da je vaša veza film, u njemu bi sigurno glumio Ryan Gosling.


5. Spojeni guzama

guze

Ako je vaša omiljena poza ona u kojoj ste okrenuti jedno od drugoga toliko da se dodirujete samo stražnjicama, dvoje ste posebnih čudaka koje su napokon našli jedno drugo. Dok se drugi parovi brinu o tome da im slučajno ne pobjegne pokoji „golub“, vi sasvim slobodno razgovarate o tome koliko je tko toga dana obavio veliku nuždu. Malo je reći da ste savršeni jedno za drugo i da zajedno možete biti baš ono što jeste.


6. Na suprotnim stranama kreveta

svaki na svojoj

Dok svi drugi naivci trpe znojenje i vrućinu (ili utrnulu ruku) kako bi jedno drugome dokazali svoju vječnu ljubav, vas ste dvoje potpuno OK s tim da se bar tih par sati ne dodirujete. Ponosno zauzimate svoju stranu kreveta i neometano se okrećete na koju god stranu želite. Ujutro ste bar dovoljno naspavani da se bar onih pet minuta prije ustajanja možete slobodno maziti.


7. Okrećete se cijelu noć

miješano

Svoje ste poslove, stanove, pa čak i rutinu promijenili toliko puta da vam je mijenjanje poza za spavanje sasvim normalna stvar. Iako ste prošli sve i svašta te izdržali jedno drugo kroz sve faze, različite frizure i teška razdoblja, i dalje ste zajedno i to se vjerojatno neće promijeniti.


Photo credit: Profimedia, Julia Pugachevsky

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj