Što vam o njemu može otkriti njegova bivša?

16/02/2018

Ne, ne mislimo na doslovno druženje njegove bivše i vas i ispitivanje teritorija, ali način na koji govori o bivšim curama i stvari koje saznate o njima otkrit će vam puno o tome kakav tretman i sami možete očekivati...

On nema niti jednu bivšu! Je li to uopće moguće?

Nemojte se čuditi. “Djevice u furanju” i nisu tako rijetke, pogotovo u doba generacije Y koja u pubertet ulazi tek negdje u kasnim tridesetima pa nije neobično da naletite na tipa u dvadesetima koji nije imao bivšu. Hmmm... Kad bolje razmislimo, pa to uopće nije nužno nešto loše jer to znači da ga možete oblikovati po svojoj volji. Šala mala. Loše je malčice možda samo to što dečko nema iskustva pa neće odmah biti savršen partner. No ako ste za malo treninga, držimo vam fige. Jer često učenik nadmaši i učitelja...

I dalje su najbolji prijatelji!

Ako ćemo iskreno, puno je bolje da je s bivšom ostao u dobrim odnosima nego da tri puta pljuje kada je sretne i na pikadu ima njezinu sliku. No ako ste pomalo nervozni zbog tog odnosa, u potpunosti vas razumijemo, no ima načina kako da ispitate je li i dalje potajno zaljubljen u nju. Obratite pažnju na to kako se bivša odnosi prema vama. Ako joj je drago kada vas sretne, ne ignorira vas i lijepo možete razmijeniti dvije-tri riječi, sve je u redu. No ako je hladna, ne ferma vas ni pet posto, to je znak da cura još nešto osjeća prema njemu. A vjerujte nam, još je gori znak ako vas dečko uopće ne želi upoznati s njom. Ovako, uživajte i vjerujte mu jer mi u Cosmu i dalje čvrsto vjerujemo u vašu vezu. Sretno!

Ona izgleda poput vas. Ili vi poput nje!

Surfali ste netom, jeli čokoladu, mačka vam je skočila na miš i hopla, slučajno ste otvorili profil na Facebooku njegove bivše. (Ok, bez srama! Svi mi malo špijuniramo.) I tako, gledate vi tu fotku, gledate i ne znate vidite li duplo jer – cura vam stvarno nalikuje. Kao da ste sestre. Nakon prvotne zbunjenosti malo ste i uvrijeđeni. Pa što je ovo? Vaš dečko stvarno ima svoj tip cure, a fura s vama samo zato što se uklapate u model? Možda je vaša plava kovrčava kosa doista to što ga je privuklo na prvu loptu, ali to što se događalo među vama kad vas je bolje upoznao, ono je što vas drži zajedno. I sve dok vaš frajer ima potrebu upoznati vas iznutra, ne brinite se zbog blizanke.

Ona je totalna luđakinja. Ili barem on tako kaže!

Ovo nije samo crvena zastava! To je uzbuna za opću opasnost i vatromet i tsunami u istodobno! Jer, ako u njegovu životu postoji i jedna ili više bivših koje su bijesne kao furije i rafalno ga strijeljaju, a nemaju službenu dijagnozu, vjerojatno postoji dobar razlog za takvo ponašanje. Na vašem bismo mjestu otvorile oči, ispitale povijest i ako doista postoje dokazi da se ponašao kao gad, pokupile krpice i zauvijek napustile tu vezu.

Photo credit: Profimedia

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj