Što sve morate znati o svojoj srodnoj duši

10/02/2017

Za početak, zbog svoje se srodne duše osjećate kao najsretnija osoba na svijetu...

Srodne duše osjećaju međusobne osjećaje. Čak i ako nešto pokušavate sakriti, vaša će vas srodna duša pročitati u sekundi. Jedan pogled u njega dovoljan je da znate da je ljut, uzrujan, iscrpljen, posramljen ili nešto deseto. I ne samo da vidite te emocije, već ih i osjećate skupa s njim.

Srodne duše mogu uživati zajedno u tišini. Vi dijelite ugodnu tišinu i ne osjećate ni najmanji pritisak neugode koji bi vas tjerao da netko od vas dvoje nešto kaže. Vama je blizina onog drugog i u potpunoj tišini posve dovoljna.

Srodne duše mogu komunicirati bez riječi. Dovoljan je jedan specifičan pogled da znate da je izveo neku psinu i da se od vas traži da podržite njegovu priču. Baš kao što je dovoljna jedna jedina gesta da prasnete u smijeh. Zašto? Te interne šale razumijete samo vas dvoje i nisu potrebne riječi da biste se shvatili.

Srodne duše poznaju međusobne mane. Vrijeme koje ste kvalitetno proveli zajedno bilo je dovoljno da upoznate sve svoje mane, vrline i slabosti. Divite se njegovoj snazi, kao i on vašoj, a što se slabosti tiče, ne koristite ih jedno protiv drugoga već se svakodnevno međusobno ohrabrujete da budete još bolji.

Srodne duše ne poznaju neugodu. Možete mu postaviti najgluplje pitanje na svijetu. Pred njim se ne sramite podrignuti, niti ispustiti vjetar. Pred njim vam nije neugodno zbog užasne frizure, šlaufića oko trbuha ili razmazane šminke. Dapače, uz njega je sve slatko i zabavno.

Srodne duše pričaju o svemu i o ničemu. Vas dvoje međusobno možete razgovarati o najdubljim i najpronicljivijim temama, baš kao što možete blebetati o totalnim glupostima. No što god tema vašeg razgovora bila, shvaćate jedno drugo i nikad vam nije dosadno.

Srodne duše se znaju nasmijati. Uvijek i u svakoj prilici znate kako ga nasmijati, baš kao što i on zna vas. Ponekad ni ne znate kako se to dogodi no svaki je put nekako magično jer je osmijeh uzrokovan od strane njega nešto najljepše što možete zamisliti.

Srodna duša vas čini najsretnijom osobom na svijetu. Ako imate sreću da ste upoznali svoju srodnu dušu, onda vam je zasigurno poznat osjećaj da ste zbog nečega nagrađeni što vam je život donio njega. Ukratko, ne možete zamisliti život bez njega i najsretniji ste na svijetu zahvaljujući prostoj činjenici da je on uz vas. A onda vam on kaže da niste sretnica vi, nego on. I vi rastopite kao kockica leda od sreće! A kako i ne biste?!Photo credit: Profimedia

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj