Što stvarno znači ona 'problem je u meni'?

28/05/2019

Dešifrirali smo najčešće izgovore koje frajeri koriste kada požele okončati vezu, a evo što se stvarno krije iza klišejiziranih floskula...

1. Mislim da bismo trebali viđati i s drugim ljudima. On se ne želi viđati s drugim djevojkama. On želi spavati s drugim djevojkama. Odnosno s određenom djevojkom. Ovo najčešće znači da postoji neka cura na koju je bacio oko i koja mu ne izlazi iz glave. Jedina smetnja ste mu trenutačno - vi. Naravno, on će kasnije shvatiti kakvu pogrešku je učinio. Ako možemo išta reći u njegovu obranu, spomenut ćemo da je lijepo što vas nije varao već je prvo prekinuo s vama, a tek tada pokušao s nekim drugim.

2. Potrebno mi je malo vremena za samog sebe. Žao nam je ako ćemo vas povrijediti, ali moramo vam reći da jedino za što treba vremena je da pobjegne od vas. Na koliko dugo? Vjerojatno zauvijek. Na taj način on samo želi zadržati opciju da vam se može vratiti u slučaju da shvati da mu nedostajete. I, naravno, očekuje da ćete ga primiti natrag raširenih ruku. 

3. Nisam spreman ni za što ozbiljno. Postoji nešto u muškom mozgu što im govori da se nakon dva mjeseca veze sve djevojke žele udati i imati djecu. Čitajući između redaka, on zapravo govori da želi izlaziti s dečkima, gledati nogomet s njima, sve one stvari koje i sada radi, ali se boji se da ćete mu vi to zabranjivati. Postoji šansa da će se takav tip nakon prekida vratiti. Možda i nekoliko puta. Nakon nekoliko dana zabave isključivo sa svojim frendovima shvatit će da mu je vrijeme provedeno s vama dragocjenije i da su izlasci s vama zabavniji. Dakle, loptica je na vašoj strani. Ako si želite jednu takvu turbulentnu vezu punu prekida, ovo je dečko za vas. Ali ako želite povjerenje i ljubav, možda biste trebali zahvaliti takvom dečku što vas je spasio od nekoliko mjeseci ljubavnih okršaja.

4. Problem je u meni, a ne u tebi. On zapravo govori da vi niste ta osoba do koje mu je stalo, on je ta osoba kojoj želi pokloniti sve svoje vrijeme. Tehnički, ne laže. Ako ga pitate u čemu je zaista problem, najvjerojatnije će vam reći da ste vi savršeni i da ste se barem sreli u neko drugo vrijeme... Same laži. Takav dečko je vrlo vjerojatno upotrijebio i neki klišej kada ste se upoznavali.

via GIPHY

5. Mislim da ćemo bolje funkcionirati kako prijatelji. On ne želi da budete frendovi. Koliko god to bilo bolno čuti, on samo želi otići. Ne vjerujete nam? Izbrišite ga s Facebooka i pratite hoće li primijetiti. Ne želimo vam pokvariti raspoloženje, ali 99% je šansa da neće.

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj