što stvarno otkriva dopisivanje s njim

30/11/2017

Ako vam poruke sa sadržajem da će vas kontaktirati čim bude imao vremena učestalo ponavlja, bježite glavom bez obzira...

Diplomatski odgovori

Šalje li vam poruke u kojima izbjegava jasno odgovoriti na postavljeno pitanje, vjerojatno i nije pretjerano zainteresiran za vas. Da mu se doista sviđate, potrudio bi se upoznati vas sa svojim planovima koji uključuju i vas kako bi se pobrinuo da slučajno ne organizirate nešto drugo pa time izgubi priliku provesti vrijeme s vama, onako kako je on to zamislio. Ako vam poruke sa sadržajem da će vas kontaktirati čim bude imao vremena učestalo ponavlja, bježite glavom bez obzira! Vjerojatno će se s vama željeti družiti idući put kad bude usamljen/napaljen/kada mu bude dosadno. Definitivno vas ne shvaća ozbiljno!

Želi vaše slike

Ako često traži slike onoga što imate na sebi ili onoga što trenutačno radite, svakako je zainteresiran za vas. Nećemo odmah reći da se radi o perverznjaku koji želi uživati u vašim zločestim slikama, iako za to postoji mogućnost. Nemojte se pretjerano zamarati pitanjima da li je zainteresiran isključivo za vaše tijelo jer će vrijeme to pokazati. Možda se doista radi o dečku koji je zainteresiran za vas kao osobu u cijelosti i koji ne očekuje slike dostojne porno glumica. Ne šaljite mu ništa što ne biste poslali svojoj mami i sve će biti u redu!

Izbjegavanje odgovora

Ne odgovara li vam na poruke ili pozive, komotno ga otpišite! U današnje vrijeme kada se komunicirati može na bezbroj načina, jedino opravdanje za nejavljanje je da mu se baš i ne žuri javiti vam se. Ili mu se doista nešto dogodilo. Što je manje vjerojatno...

Odgađa planove

Odgoda sastanka ne mora nužno biti alarm za uzbunu. Ako je prilikom odgode predložio drugo vrijeme, imajte razumijevanja i prilagodite se. Svi imamo dane kada smo pretrpani obavezama i kada nam dan jednostavno ima premalo sati pa mu poneki takav dan nemojte odmah uzeti za zlo. S druge strane, ako konstantno odgađa planove vezane uz vas, nemojte gubiti vrijeme i dragocjenu energiju. Ako vas netko doista želi vidjeti, pronaći će način, vjerujte.

Bombardiranje porukama

Stižu li vam poruke od njega tolikom brzinom da ne stignete odgovoriti na njih, više je nego očito da je jako zainteresiran za vas. Jako, jako. Iako mu možda kultura komuniciranja nije jača strana, svakako treba cijeniti koliko se trudi saznati o vama što više može. Ako vam takav način komuniciranja naporan, radije se nađite se s njim i razgovarajte satima.

Super kratki odgovori

Ako se njegov odgovor najčešće sastoji od jedne riječi, nemojte odmah pogrešno pretpostaviti da nije zainteresiran. Možda je doista prezaposlen da bi vam tipkao romane ili ste ga uhvatili u nezgodnom trenutku. Ili mu možda jednostavno ne ide pisanje poruka. Ako problema s elokventnošću nema uživo, nemate razloga za brigu.

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj