Što prolazi kroz glavu ljudima koji nikad ne sekstaju?

04/10/2019

Kad nam se dogodi da čujemo kako netko 'nikada nije sekstao', ostanemo malčice iznenađeni, ali eto, ima i takvih. A ovo su pitanja koja ih najviše muče!

Mi u Cosmu često pišemo o seksu. Često pišemo i o sekstanju. Stoga kada nam se dogodi da čujemo kako netko 'nikada nije sekstao', ostanemo malčice iznenađeni. E pa ti pojedinci, iako su rijetki, imaju svoje nedoumice, a upravo ih ove najviše muče!

1. Kako uopće krene sekstanje? Ok, svi smo ponekad malčice kinky i napaljeni, no kako prijeđeš s 'Ne mogu prestati razmišljati o...' na 'Mmmm, da, upravo se dodirujem, iako bih više voljela da me dodiruješ ti i sve sam vlažnija i vlažnija...'?

2. Je li nužno pisati 'aaaahh', 'mmmmm' i ostale 'riječi' koje imitiraju stenjanje? Imam osjećaj da bi sekstanje moglo biti fantastično, samo kada ne bi bilo oponašanja stenjanja. Ili je možda baš u tome caka?!

3. Što ako se potkrade gramatička ili pravopisna pogreška??! Ne želim biti okrutna, no ništa mi ne bi toliko ubilo uzbuđenje kao jedna greška za drugom. I nepismenost. 'Idem se poigrati JEL si me ful napalila' jednostavno ne može zvučati dobro!

4. Ako se dodirujete za vrijeme sekstanja, kako tipkate? Čak i ako vam je jedna ruka dovoljna za tipkanje i dovoljno ste vješti da vam ne treba druga, ne šalje li vaše tijelo poruku da cijela situacija više jednostavno nije seksi sada kada je i tipkanje u igri? Ili masturbirate, pa uzmete mobitel i odgovorite na poruku, a tek onda se vratite masturbiranju?

5. Znači li sve ovo da ljudi doista hodaju posvuda oko nas mobitela 'natopljenih' seksualnim sokovima?

6. Ako se ne dodirujete za vrijeme sekstanja, ima li sekstanje uopće svrhu?

7. Ne uhvati li vas nikad paranoja da osoba s kojom sekstate poruke prenosi nekome drugome, ismijava vas ili se neukusno šali na vaš račun? Ili jednostavno ne radi ono što bi trebala nego seksta dok zapravo slaže sendvič u kuhinji na poslu?

 

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj