Što mora znati baš svaki par o onim seksi trenucima!

03/10/2019

Ako ste se ikada zapitali je li vaš seksualni život u redu i treba li tako izgledati...

Seks ne mora uvijek biti savršen. Često se događa da djevojke vjeruju kako će njihov partner tijekom prvog puta nekom čarolijom napraviti sve onako kako su one zamišljale. Ako se njihova očekivanja ne ispune, odmah prorade sumnje o partneru i o dobrom seksualnom životu. Tijekom seksa vam je dopušteno da se igrate, glupirate i zabavljate, ali ono što seks stvarno čini sjajnim je ono kako se osjećate s osobom s kojom ste. 

U redu je zakazati seks. Smatra se da do seksa uvijek treba doći spontano i neplanirano. Međutim, seks terapeuti kažu da je, ako osjećate potrebu za seksom, u redu zakazati ga. To će odgovarati i vašem partneru jer se neće morati opterećivati dugom predigrom.

Preuzmite kontrolu nad svojim zadovoljstvima. Komunikacija je ključna da bi svaki odnos funkcionirao. Pa čak i seksualni! Otvoreno recite partneru što želite i u čemu biste najviše uživale. Partneru će takva sugestija dobro doći jer će znati kako da vas učini zadovoljnima.

U redu je reći partneru sve što vam smeta. Brojne djevojke nisu otvorene prema partneru jer smatraju da će ih povrijediti ako im kažu da nešto ne rade kako treba. Ako vam nešto tijekom seksualnog odnosa ne odgovara, nemojte to prešutjeti partneru jer se tako problem neće riješiti. Sa svakom kritikom ili pohvalom vaš će se seksualni život poboljšati.

Ako strast nije vatrena, ne mora da znači da je nema. Vaš seksualni život je stvaran i rijetko kada će izgledati kao u filmu. Seksualni terapeuti ističu da ako tijekom seksa nema vatrene strasti, to ne znači da je seks loš ili da nema nikakvih iskrica između vas. Pravu strast čine emocije koje doživljavate tijekom seksa pa im se pokušajte maksimalno prepustiti i više ćete uživati.

Većina ljudi masturbira. Istraživanja su dokazala da je tako i to više nije tabu tema. Seksualni terapeuti tvrde da nije sramotno raditi nešto zbog čega se osjećate dobro, a samim tim to će poboljšati i vaš seksualni život.

Vaše tijelo je savršeno. Nemojte se opterećivati hoće li vaš partner vidjeti celulit, dlačice ili strije na vašem tijelu. Vi ste savršene i on vas tijekom seksa takve i vidi. 

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj