Što kada vašu pažnju upeca netko tko nije vaš dragi?

27/03/2018

Najvažnije je ispitati što doista osjećate prema partneru...

U vezi ste, volite svojeg dečka, ali nekako vam je pažnju uspio privući netko potpuno deseti. On je zgodan, šarmantan, pametan i nikako da vam izađe iz glave. Biste li trebali slušati srce i upustiti se u novu avanturu? Da li jednostavno čekati da vrijeme pokaže što učiniti? Je li pametno ne učiniti ništa? Što ako je u pitanju samo prolazni hir, ludost koja će vas pustiti za par tjedana, a vi si nepovratno uništite vezu i život? Prije nego išta poduzmete, evo što morate imati na umu!

Morate se pitati je li doista riječ o zaljubljenosti ili vam se svidjelo mišićavo tijelo slatkog dugokosog dečka? Morate se pitati vrijedi li uništiti vezu u koju ste mnogo uložili? Najvažnije je ispitati što doista osjećate prema partneru! Ako su osjećaji snažni, onda je vjerojatno samo riječ o tjelesnoj privlačnosti prema drugoj osobi.

A takve maštarije nisu grijeh sve dok u vezi niste tužni i razočarani – tek tada treba početi tražiti ozbiljne razloge za prekid veze jer razočaranje, depresija i tuga nisu osjećaji koji vam trebaju u vezi! No, možda jednostavno želite razbiti rutinu i probuditi nove strasti. Onda trebate razgovarati s dečkom jer želja za drugim može značiti samo da želite oživjeti "napet" odnos sa sadašnjim dečkom.

Kad popričate s dečkom, analizirate sve za i protiv, tek tada trebate analizirati osjećaje prema obojici. Što je na novom liku toliko fascinantno da riskirate prekid veze? Ako onda shvatite da vaša veza nema više nikakva smisla, vrijeme je da sadašnjem dečku kažete zbogom.

No, postoji još jedna "sitnica": prije nego što se odlučite na prekid, morate biti najmanje dvjesto posto sigurni da novi frajer osjeća prema vama isto što i vi prema njemu! Morate biti sigurni da želi ozbiljnu vezu i da vam ne obećava brda i doline samo zato što vam se želi uvući u gaćice! Pazite da se ne opečete te zbog slijepe zatreskanosti ne izgubite obojicu!

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj