Što kada svi vaši prijatelji otkriju da ste na Tinderu?

25/07/2016

Niste jedini za koje je ovo neugodna situacija...

Za početak, suočimo se s činjenicama: Tinder je trenutno najpopularnija svjetska dejting aplikacija. Zaboravite na hrpe drugih aplikacija koje vam garantiraju kako ćete u tren oka pronaći srodnu dušu. Iskreno, volimo da su dejting aplikacije kojima se služimo baš poput frajera koje uz pomoć njih tražimo - pristupačne, jednostavne i lake za upotrebu. Šalimo se malo dečki, bez brige! ;)

No čini se kako samo svajpanje i eventualni dejt s onim slatkim frajerom na kojeg ste naletjeli i smatrali ga zabavnim i simpatičnim dok ga niste upoznali uživo više nisu dovoljni. Prije dva dana je lansiran i Tinder Social, aplikacija koja dejtanje i upoznavanje potencijalnih partnera vodi u jednu potpuno novu dimenziju. U priči više nećete biti samo vi i on, već i vaši prijatelji i poznanici. A mi, iskreno, ne znamo što misliti o tome!

1

Ideja Tinder Social platforme je ta da vam omogućuje upoznavanje potencijalnih partnera, ali u grupnim situacijama, kako bi bilo što manje neugodnih jedan-na-jedan situacija. Tako se s ljudima upoznajete u opuštenijem okruženju koje je prirodnije i uobičajenije, odnosno sličnije upoznavanju izvan virtualnih platformi. Sadržaje u svojoj blizini pregledajte i zavirite ide li itko na mjesto koje vas zanima. Zvuči dobro, zar ne?

Službena stranica Tindera se oglasila objavivši sljedeće: 'Ljudi mogu vidjeti tko večeras izlazi, što imaju u planu i organizirati si večer, lagano i učinkovito, i sve to na Tinder Socialu. Želite li ići van, pozovite prijatelje da se pridruže vašoj grupi, a zatim svajpajte i pronalazite match s drugim grupama ne biste li vidjeli tko još izlazi.'

Genijalno ili pomalo bizarno? Još uvijek nisamo sigurni koliko nam se doista sviđa ideja, iako smo joj spremni pružiti priliku. Tinder Social već je postao popularan u Australiji, a jedina mana koju mi primjećujemo je ta da svi vaši prijatelji mogu vidjeti vaš dejting profil. No opet, možda baš zahvaljujući tome svi malčice dotjeramo profile i maknemo sve one stare fotke i blesave opise...

Photo credit: YouTube

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj