Što kada ste s frajerom koji je savršen, ali to ipak nije to

05/04/2018

On je divan i krasan i trudi se, ali vam je napet ko šalica hladnog čaja...

Jedna je stvar prekidati s frajerom koji je bio užas od dečka, i slušati kako će se promijeniti, no potpuno je druga stvar slušati to od dečka koji je kao dečko doista divan, no jednostavno ne zna rastopiti vas.

Onaj prvi tip, kojeg ste već treći put uhvatili kako se nabacuje drugoj ženi, odjednom vas uvjerava kako neće nikada više, a vi, s obzirom na to s kakvim kretenom imate posla, imate puno pravo na sav glas prasnuti u smijeh i poslati ga u rodni kraj. No kada imate posla s dragim, dobrim frajerom koji vas tako milo pita što da učini kako bi vas zadržao, pristup mora biti potpuno drugačiji.

Svakako mu se nemojte smijati. I ni slučajno mu nemojte mrtvo hladno u facu istresti što vam točno smeta. Siromahu ćete svakako slomiti srce, pa nema potrebe da mu slomite i volju za životom. Imajte takta i imajte srca! Nemojte mu reći da vas njegov glas podsjeća na Hello Kitty na heliju. Nemojte mu reći koliko vas živcira što zbog njegove visine ne možete obuti štikle. Što bi on trebao učiniti? Početi se zalijevati gnojivom da još malo naraste? Ne!

U ovim situacijama morat ćete upotrijebiti one kliše izjave koje svi mrzimo čuti - nije problem u tebi, u meni je, i, iskreno se nadam da možemo ostati prijatelji. Kažite mu da jednostavno niste spremni za ozbiljnu vezu, da se morate usredotočiti na karijeru i učenje, ili da ste se jednostavno zaljubili u drugog frajera. Koliko god to bilo bolno čuti, bolje da mu to kažete nego da ga i dalje zavlačite.

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj