Što kada njegov alat otkaže poslušnost?

02/03/2020

Žene nipošto nisu jedine koje imaju strahove i nesigurnosti, imaju ih i frajeri, a najgori od svih svakako je nedostatak erekcije. Evo što učiniti ako/kada se dogodi...

Može se dogoditi i najboljima, jer stvari ponekad jednostavno ne funkcioniraju. Iako je ovaj scenarij za muškarca njegova najgora noćna mora, ona se događa ponekad ničim izazvana. Iako nitko ovu situaciju ne priželjkuje u svojem krevetu, postoje stvari koje mu možete reći kako biste mu pomogli da ne propadne u zemlju od srama.

'Ne brini, može se dogoditi svakome.' Postoji mogućnost da će on na to odgovoriti nešto u stilu: 'A tko su to svi i kako ti to znaš?!', ali bitno je da vi to zaista znate i, naravno, da je to zato što ste to pročitali u Cosmu (jer on ne mora znati baš sve vaše tajne).

'Hej, it's not a big deal, možemo se maziti, to je ionako moj omiljeni dio.' ...a biti će omiljen i njemu jer je ovo najbolji način da se ponovo vratite u trenutak i pokušate još jednom. Ako i ne, možda vas iznenadi i pruži vam vaš dio zadovoljstva. To je za nas pravi muškarac!

'Događa se i meni.' I to mnogo češće. Poznata činjenica je da žene jednostavno teže dolaze do orgazma od muškaraca i s time možemo živjeti, pa onda nije kraj svijeta kada/ako se to tu i tamo dogodi i njemu.

'Ako mogu išta napraviti, slobodni mi reci, biti će mi zadovoljstvo.' Dajte mu do znanja da ste spremni pomoći mu da se vrati u formu. Ponekad je potrebno samo malo 'pogurati' stvari.

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj