Što kada naletimo na frajera koji je loš u krevetu

06/03/2018

4 posto žena nakon prvog seksa, ukoliko je loš, prekidaju vezu s partnerom ili ga počnu izbjegavati...

Žene u većini slučajeva kroz prva tri ‘bliska susreta’ stvaraju dojam o partneru i odlučuju hoće li se s njim nastaviti viđati ili ne, pokazala je to nedavno istraživanje. Ako je žena i dalje nezadovoljna partnerovom izvedbom nakon trećeg seksa, nesretniku se smiješi pedala.

Čak 41 posto žena koje su sudjelovale u anketi dale bi partneru još dvije šanse nakon loše prve izvedbe. Žene su razumne pa znaju da je trema velika te je stoga toleriraju, ali ipak očekuju da vrlo brzo nestane. Dečki imaju dva popravna nakon prvog fijaska, a ako stvar i dalje ne štima, slijedi zauvijek zbogom.

No ima dosta žena koje su spremne biti još tolerantnije kada muška nervoza u seksu stane na put njihovom užitku. Neće strogo osuđivati i dat će partneru šansu da se situacija u krevetu popravi, ali samo ako im se zaista jako sviđa. Na takvu je žrtvu spremno 30 posto anketiranih žena. Samo jednu šansu za popravak daje njih dvadeset i pet posto.

A što je sa seksualno potpuno osvještenim ženama koje ne priznaju ništa manje od odličnog? Njih 4 posto nakon prvog seksa ukoliko je loš prekidaju vezu s partnerom ili ga počnu izbjegavati. One ne vide smisao nastavka veze s nekim s kim nisu seksualno kompatibilne.

Photo credit: Profimedia

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj