Zna točno kakvu kavu volite? Upravo ćete zahvaljujući ovakvim sitnicama potrajati zauvijek!

26/07/2021

Važno je razumijevanje, važan je i seks, ali ovo je puno važnije!

Mnoge studije pokazale su da se određenim faktorima može predvidjeti budućnost jedne veze. Tim istraživača na čelu s Robertom Epstinom, psihologom na Američkom institutu za bihevioralna istraživanja, odlučio je napraviti još jedno istraživanje na tu temu kako bi utvrdili koje su vještine najvažnije za opstanak jedne veze.

Točno 2201 osoba sudjelovala je u istraživanju pod nazivom Epstein Love Competencies Inventory. Prva stvar na listi važnih faktora za uspješnost veze bila je dobro poznavanje partnera i sposobnost vođenja stabilnog života. Dakle, naravno da je važno znati njegovu omiljenu pozu u seksu, ali su podjednako važne i sve one manje seksi stvari kao - koji začin ne podnosi i zašto mu vuneni šalovi stvaraju iritaciju na vratu.

Ti podaci nisu nimalo iznenadili znanstvenike koji navode da su na popisu važnih faktora za uspješnu vezu i važne životne vještine poput sposobnosti upravljanja novcem, zadržavanja posla, vođenje računa o zdravlju i slično.

Sada kada znamo sve ovo, još samo da naučimo kako ne padati na one 'loše' frajere koji nikako da zapamte kakvu kavu pijemo i što nam je omiljeni jutarnji ritual.

Mia Elliott

Novo

Komentiraj